PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468728}
6,0 388  ocen
6,0 10 1 388
5,0 2 krytyków
Tanner Hall
powrót do forum filmu Tanner Hall

Dwa powody, dla których warto obejrzeć ten bądź co bądź przeciętny film. Broni się, gdy skupia się na zwyczajnych rozmowach bohaterów, świetny duet Mary i Toma Everetta Scotta, to na nim powinni zatrzymać się twórcy filmu i choć poświęcają mu najwięcej uwagi, tak jednak zbyt mało. Scenarzystki starają się upchać w historii jak najwięcej wątków, ale żadna z osobnych opowieści na tym nie zyskuje i żadna nie doczekuje się satysfakcjonującego finału. W dodatku sporo tu rażących niedociągnięć, jakby rozpoczynających się w połowie i bez zakończenia (postać Pete'a, wtf?).

Wracając do meritum. Rooney w roli pierwszoplanowej, jeden z pierwszych tak dużych występów w jej karierze. Przeurocza tutaj jest i dobrze gra, dla fanów pozycja obowiązkowa.

Brie na drugim planie, aczkolwiek takim, w którym dostaje bardzo dużo czasu na ekranie. Świetnie wypadła i co mnie zaskoczyło, wiarygodnie wypadła w roli seksownej kokietki. Nie sądziłem, że do niej pasuje, a jednak.

Za siedem lat od powstania filmu obie panie spotkają się na gali oscarowej, przy czym ta pierwsza już będzie miała jedną za sobą, a druga wyjdzie z niej ze statuetką. Kto by pomyślał...

ocenił(a) film na 4
Pauleta

Jak dla mnie i pod względem urody i aktorsko zdecydowanie lepsza Rooney Mara choć jakąś taką typową pięknością nie jest to ogólnie w sumie całkiem atrakcyjna:)