5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19471
3,6 7 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

dlaczego?

ocenił(a) film na 1

-dlaczego Youshimitsu był taki ubogi w ciosy? Gdzie te obrecania, piruety, łamanki i świecący miecz? Dostaliśmy tylko regularna walkę na miecze.

- dlaczego Jin wyglądał jak laluś i małolat? Gdzie te niesamowite kombosy nogami?

- dlaczego Nina miała tak ubogi zestaw ciosów? Anna w ogóle walczyła??

- dlaczego było tak mało postaci, gdzie King i jego wrestlerowe ciosy, wszelakie łamanki, gdzie Lei policjant i Hwoarang ze swoimi specjałami w nogach?

- gdzie były jakiekolwiek juggle?

- areny mało klimatyczne, wszystko wyglądało podobnie i ponuro.

- scenariusz był kiepski, wszystko naciągane, starali się trochę pograć na emocjach, niestety wszystko było zbyt jasne i czytelne, gołym okiem było widać co chcą widzowi przekazać.

Szkoda bo liczyłem na banana na gębie od oglądania moich ulubionych postaci i ich ciosów, w zamian dostałem jakies klepanie po gębach bez wyrazu. Kazdy z nich zamiast zaprezentować parę indywidualnych zagrań, kopał i bił na czuja. daje 3 za sentyment do gry na której straciłem trochę dzieciństwa.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

ha ha ha, najlepszy punkt nr1(świecący miecz:D, tak mi się jakoś ze Star Wars skojarzyło:D) i punkt nr 5(normalnie ewgf sie kłania:D)

ocenił(a) film na 1
Shay

Scenariusz mole zjadły a arena nie licząc klatki była jedna

użytkownik usunięty
PabloPicasso

Piruety? A co to balet :D świetlny miecz możesz sobie w Star Wars obejrzeć a o jugglach nawet nie skomentuje :D

a te specjały w nogach?:D

użytkownik usunięty