niby to juz oddzielny temat masakry,nie na podstawie prawdziwych wydarzeń,ale to dobry pomysł zrobic film zupełnie z inną fabułą niz było naprawde.polecam.na tym filmie nie nudziłem sie,i z ciekawością oglądałem.no i nie był przewidywalny.dobra odsłona kultowej serii.
dobry film??? hmmm, na pewno nie dla fana masakry:P mam nadzieje ze to prowokaja, bo to z masakra to nie ma nic wspolnego! najbardziej rozwalila mnie ta mala dzoiewczynka, rodina odanoszaca sie do siebie z szacunkiem i miloscia! leatherface to "Junior" ktory uczy sie angielskiego przy pomocy malego samouczka i w koncu dzielny amerykanski zolnierz ktory zabija oczywiscie wszystkich zlych ludzi. mam nadzieje ze prowokujesz bo to nie jest kontynuacaja, ani dobry film! to jakies barachlo z beznadiejnym scenariuszem i kiepskim aktorstwem!
człowieku obejrzyj 2 i 4 część masakry.to jest dno bez dna.nie wiem czy zauważyleś że podkreśliłem że to nie jest kontynuacja masakry ale oddzielna fabuła a nie na faktach.mi akurat ta częsc sie podobała.choćby dlatego amerykańskiego żołnierzyka!!!