Ten niezręczny moment

That Awkward Moment
2014
6,2 60 tys. ocen
6,2 10 1 59974
5,3 13 krytyków
Ten niezręczny moment
powrót do forum filmu Ten niezręczny moment

Przyjemny,lekki film z humorystycznymi wtrąceniami :) Początkowo patrząc na obsadę miałam
mieszane uczucia,ale fabuła wydawała się ciekawa.. - no i nie zawiodłam się! Film warty
obejrzenia,aktorzy spisali się na medal.
Tym,którzy zastanawiają się nad pójściem do kina ze swoją 'drugą połówką' gorąco polecam-
szczypta romantyzmu w połączeniu z zabawnymi dialogami gwarantuje dobry nastrój i wyjście z
seansu w dobrym humorze :)

ectacoi

gdzie mogę obejrzeć?

sendi2

Póki co,to chyba jedynie w kinie. Zapoznaj się z programem kin w Twoich okolicach,bo sama nie za bardzo orientuję się do kiedy będzie trwać jego ekranizjacja

ectacoi

Ktoś ekranizuje film? Fenomen. Też jestem ciekawa ile to potrwa... i jak będzie wyglądała ekranizacja filmu, nie spotkałam się jeszcze z czymś takim ;p

Poza tym... film na obecne czasy 16+, średnio zabawny, nie polecam, chyba że z nudów w domowym zaciszu.

Serafina_87

To już kwestia gustu-jak dla mnie jest w sam raz na wieczorne odprężenie się i zaspokojenie chęci obejrzenia czegoś 'lekkiego'.

(a co do mojego bączka intelektualnego - rzeczywiście słowo 'ekranizacja' nie jest tu odpowiednie,ale myślę że raczej każdy zrozumiał o co mi chodzi)

ectacoi

Jak dla mnie film wydaje się być OK. A co myślicie o gierkach tego typu, czasem nie wiem czy grać czy oglądać filmy :)?
Google Play --> szukaj 'puz3d.Cartoon1'
Jakies inne propozycje?