PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512784}

Terminator: Genisys

Terminator Genisys
2015
6,1 73 tys. ocen
6,1 10 1 72572
4,0 40 krytyków
Terminator: Genisys
powrót do forum filmu Terminator: Genisys

Co wy na to gdyby Arnold Schwarzenegger zagrał nie terminatora, tylko człowieka - tego który
posłużył za wzór do zrobienia terminatora T- 800 (CSM - 101). Byłoby świetnie moim zdaniem.
Terminatora na pewno nie zagra bo to byłoby bez sensu - Terminator z domu starców. A zatem
powinien zagrać człowieka.

ocenił(a) film na 5
nudecroft

Musze cie zasmucic bo od 24 kwietnia 2014 roku pelna para ida w NOWYM ORLEANIE zdjecia do T5 i widzialem wiele zdjec z planu i niestety ARNOLD nie gra czlowieka ale znow cyborga... Gra cyborga ktory sie starzeje i dlatego ma siwe wlosy... Pomysl dziwny ale taki scenariusz zostal zatwierdzony i nic z tym nie zrobisz...

punisher822_filmweb

Mam nadzieję że będzie R-ka

ocenił(a) film na 5
kadim_filmweb

Od miesiaca jest informacja ze podobnie jak w T4 ma byc PG-13 czyli sam widzisz szykuja skok na kase aby mlodsza widownia nabijala kase... Mi pomysl z siwym starzejacym sie cyborgiem jak i kategoria PG-13 tez sie nie podoba...

punisher822_filmweb

O k....... czyli powtórka z rozrywki Mostow'a plus Kroniki SC.

ocenił(a) film na 5
kadim_filmweb

MOSTOW jak MOSTOW jako rezyser jest dobrym rzemieslnikiem a T3 to nie jego wina ale scenarzystow, Tylko do nich miej pretensje. Dodam na koniec ze MCG w T4 tez du...y nie urywal a obiecywali ze ma byc o niebo lepiej od T3... LEPIEJ NIE BYLO I WYNIKI FINANSOWE 'T4' UDOWODNILY SWIATU ZE FILM SREDNIO SIE SPRZEDAL I SPODOBAL...

punisher822_filmweb

Przestań się drzeć to raz , a dwa Mostow to średni jak nie słaby reżyser który z terminatora zrobił parodię , a o czwórce to mi się nie chce pisać bo poleca dz.... i ch........

punisher822_filmweb

I pomyśleć że kiedyś Terminator 1 był od lat 18. Co się porobiło : /

ocenił(a) film na 5
nudecroft

Widzisz tak juz jest... Banda pazernych na kase oligarchow z HOLLYWOOD wie dobrze ze ostatnie najwieksze hity na swiecie to byly tylko i wylacznie PG-13. Piszac HITY mam na mysli ogromne sukcesy kasowe na calym swiecie nie tylko w USA. Podaje przyklady filmow z kategoria PG-13 ktore zarobily ogromne pieniadze: AVATAR, AVENGERS, THOR, THOR2, PIRACI Z KARAIBOW 2,3,4, NIESAMOWITY SPIER-MAN 1,2, ALICJA Z KRAINY CZAROW, KAPITAN AMERYKA i wiele wiele innych... Wymienilem te sukcesy kasowe na swiecie ktore mi akurat przyszly do glowy. Nie ma co liczyc na to ze ktos kosztem brutalnych scen i kategorii R zaryzykuje by na jego film poszly miliony widzow mniej. Niedlugo to zrobia jakis mega brutalny horror ale by zarobic wlepia mu PG-13 i okroja z najlepszych scen a brutalnosci zostanie tyle co w ZMIERZCHU. KASA KASA KASA I TYLKO TO SIE LICZY W TEJ BRANZY...

punisher822_filmweb

No, jest właśnie tak jak mówisz.

ocenił(a) film na 5
nudecroft

Filmu jeszcze nie widziałem, ale patrząc na dwie poprzednie części podejrzewam, że tą część będzie można streścić do "ch*j, d*pa i kamieni kupa" :D