Najlepsza komedia od czasów kilera, poranku...i chłopaków:D ...ten film obnaża wszystko nic dziwnego że kobietom nie mającym dystansu do siebie się nie podoba... a co do postrzegania nas przez inne kraje przez takie filmy...proszę was, nikt polskich filmów za granicą nie ogląda ;p P.S chlejusy ?? nigdzie nie ma takich imprez jak w Polsce :D
Film idealnie odzwierciedlił polskie imprezy. Każdy się ze sobą kłóci, wali po mordzie a i tak na koniec po kieliszkach zostają najlepszymi przyjaciółmi. Film mistrzostwo :)
a ja jestem jakaś mocno dziwna chyba, ponieważ widzę w tym filmie mnóstwo feministycznych akcentów wręcz :D przecież on pokazuje słabości i śmiesznostki facetów przede wszystkim, a że o kobietach mówi się tu w sposób szowinistyczny? przecież mówią to rozgoryczeni tymi kobietami podpici kolesie, to co, erotyki tetmajera mają recytować?
komedia w równym stopniu dla facetów i lasek, z tymże podchodzić do niej na luzie i z głową.
Zauważ że w bliskim czasie powstały dwa filmy stojące naprzeciw sobie "Testosteron" niby dla facetów, wyśmiewający kobiety. "Lejdis" teoretycznie dla kobiet, parodiujący mężczyzn :)
Popieram, najlepsza polska komedia lat ostatnich i ogólnie bardzo dobrze poprowadzona fabuła. Jeden z moich ulubionych, uważam że ocena społeczności zdecydowanie za niska
Dla mnie "Testosteron" i "Lejdis" to "brudne" filmy z gatunku "American Pie" których nie lubie bo tylko o jednym jest cały czas gatka. 3/10.
Zgadzam się. Fantastyczny film. Oglądałam go z 9 razy i za każdym razem odnajdywałam w nim coś nowego. I ten klimat :-) Generalnie klimat w filmach to podstawa do tego, by go oglądać w pełni, zanurzyć się i popłynąć razem z bohaterami. Uwielbiam go oglądać zimą. Miejsce genialne. Role Kota, Karolaka czy Stelmaszyka - najlepsze. Nie zauważyłam w tym filmie niczego niestosownego, rzekłabym nawet, że temat potraktowano dosyć taktownie. To komedia dla inteligentnych i zdystansowanych, bo prawda jest taka, że różnimy się.
Rewelacyjna komedia, mojej dziewczynie również się podobała, chociaż nie tak jak mnie...;) Dziwi mnie tak niska ocena, ale rzeczywiście film może budzić skrajne odczucia. Ale teksty rewelacyjne, prawie tak dobre jak w "chłopaki nie płaczą'...;)