5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 280083
5,3 34 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

0/10 (na 1 nie zasługuje). Nie polecam, chyba że ktoś chce zrobić sobie drzemkę. Film idealnie służy jako usypiacz. Podziwiam ludzi którzy oglądnęli więcej niż 15 minut filmu.
Gdybym miał wybór -być przypalanym żelazkiem, czy oglądać film do końca, wybrałbym to pierwsze- mniejsza męczarnia.

Zapraszam do dyskusji.

ocenił(a) film na 10
rackers

pierdoły wypisujesz.. Jeżeli Ci się nie podoba to ok ale skoro nie oglądałeś/aś więcej niż 15 minut (twój post) to jak możesz oceniać film? poza tym jest on zrobiony dla ludzi mających inne poczucie humoru niż tylko gołe cycki i du** jak w 99% amerykańskich komedii

POWER666

Złotko xD może i masz racje z tymi cyckami :) Ale jak dla mnie film ma poczucie humoru absolwenta fizyki nuklearnej :)

ocenił(a) film na 2
POWER666

Cooo? Przecież to jest dokładnie humor na poziomie "gołe cycki u dupy", tylko trochę inny. Humor bez polotu, raczej czołgający się bardzo nisko. Autorzy scenariusza to intelektualni impotenci.

ocenił(a) film na 6
rackers

Szczerze mówiąc jak za pierwszym razem oglądałam ten film miałam takie same uczucia względem niego, ale gdy po jakimś czasie w wyniku nudy i przypadku obejrzałam go po raz drugi to muszę przyznać, że może nie powalił mnie na kolana, ale się uśmiałam ;)