Zero tematow tabu. Wlasnie to w tym filmie jest najlepsze poruszonych jest wiele tematow, o ktorych raczej panowie nie rozmawiaja, bo byc moze sie wstydza... Film jest tez dobry dla pan, mozna dowiedziec sie jak niektore zeczy odbieraja panowie. Do tego dobra odsada. Waro dodac, ze film jest opary na przedstawieniu teatralnym o tej samej nazwie. Zajefajny film, polecam!!!
Oglądałem i nudy jak skur****n nie polecam tego filmu cały czas gadają o głupotach co każdy prawie wie. Taki film dla "inteligentnych inaczej"
Zgadzam się.Dawno nie widziałam tak żałosnej produkcji-niestety nie pomogła nawet dobra obsada aktorska.Miało być śmiesznie ale jak widać nie wyszło...
Film bardzo udany.Ostatnia dobra polska komedia.Epizod z narzeczoną z Piły-samo życie;) Podobno w sztuka teatralna jeszcze lepsza.Jak będą grali na pewno się udam :D
Jeżeli jest jeszcze sztuka teatralna to niech ją grają tylko i wyłącznie w teatrze, a nie puszczają w telewizji , bo można się zanudzić na śmierć. Jedyny spektakl teatralny, który mi się bardzo podobał to "Igraszki z diabłem" w roli głównej Marian Kociniak, sztuka stara, ale bardzo udana nawet w dzisiejszych czasach można się nieźle pośmiać.