5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 280083
5,3 34 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

Komedia? Caly film czekalem na jakas scene, ktora zmusi mnie do smiechu.
Nie doczekalem sie. Zero klimatu. Dialogi pseudo smieszne. W ogole caly
film opiera sie na dialogach, bo scenariusza raczej nie ma - niestety
aktorzy tego nie pociagneli.

ocenił(a) film na 8
jasiu15

Film opiera sie na dialogach i wlasnie to mi sie w nim podoba. Dialogi te sa soczyste i prawdziwe. ja jestem jak najbardziej na tak ;-) na pewno nie raz wroce do tego filmu by posluchac troche prawdy o zyciu ;]

ocenił(a) film na 2
aPosing

Podoba mi sie, ze nie naskoczylas na mnie za to, ze mam skrajnie odmienna opinie. Sam wciaz sie tego ucze :)

ocenił(a) film na 5
aPosing

bardzo soczyste i prawdziwe... kilka lat temu z przyjaciółmi prowadziliśmy takie rozmowy, ale teraz? teraz, jesteśmy dorośli ;]

ocenił(a) film na 9
jasiu15

Nie będę nikogo oceniać i krytykować na temat tego filmu bo każdy ma inny gust i poczucie humoru.Dla mnie ten film jest lekiem na zły humor zawsze mnie rozśmieszy. Niektóre teksty są ponadczasowe:) "i co mam Ci za to kupić kwiaty?" :) - pasuje do większości sytuacji (mieszkam z bratem) :)

ocenił(a) film na 8
jasiu15

drogi jasiu, lat piętnaście - mam dla ciebie dobrą radę ... Idź dziecko, pobaw się jeszcze trochę klocuszkami lego, a do filmów dla starszych widzów wróć za 4 lata, ok? ;)

ocenił(a) film na 2
GanGstaRR

Jesli ten film jest ponad poziomem intelektualnym przecietnego pietnastolatka, to i Król Lew jest. Nie zamierzam komentowac mojego nicku, zeby nie niszczyc twojeo poczucia wyzszosci, choc mozliwe, ze jestem starszy od ciebie.

ocenił(a) film na 8
jasiu15

nie czuję się wyższy tylko mądrzejszy, możesz być sobie wyższy, nawet o te 10 cm ;) <joke>
I wątpię byś był starszy ode mnie. Filmu nie zrozumiałeś, nie jest dla ciebie - idź na Straszny Film, tam masz akcję, wydłużone suty, bzykanie i inne duperele

ocenił(a) film na 2
GanGstaRR

Szczerze mowiac w tym filmie nie bylo niczego, czego nie mozna bylo zrozumiec, Jesli odkryles jakies drugie dno, oswiec mnie. Humor na tak zenujacym, barowym poziomie, sztywniacka gra i slabe dialogi jakos mnie nie bawia.

ocenił(a) film na 8
jasiu15

Nie zamierzam cię przekonywać, nie lubisz - trudno. Ja wolę ten film (polski-komediowy), niż jakieś inne polskie syfy z prostackimi, żałosnymi tekstami.

użytkownik usunięty
jasiu15

Popatrz, a dialogi żywcem wzięte z zajebistej sztuki teatralnej, którą wystawiali przez kilka lat i ne można było załapać się na bilety - zresztą dużo droższe niż do kina. Wychodzi na to, że ci wszyscy biedni ludzi chodzący regularnie do teatru charakteryzują się o wiele gorszym gustem, niż biedny jasiu15... Ty chociaż wiesz, co to jest filmowa adaptacja sztuki teatralnej pieprzony KMIOCIE?!

ocenił(a) film na 2

Czyli jednym slowem film ma mi sie podobac, bo sztuka jest dobra? Nie widzialem jej, widzialem film - i tylko jego oceniam. To i lepiej, bo moge spojrzec bardziej obiektywnie. Nadal jest zenujacy. To, ze np. Diuna jest genialna ksiazka, ale to nie zmienia faktu, ze w porownaniu do niej filmowa adaptacja jest co najwyzej srednia. Aha, i zycze troche wiecej kultury osobistej.

użytkownik usunięty
jasiu15

Kultury skutecznie oduczam się na tym durnowatym forum, bo kulturalna rozmowa z debilami twojego pokroju mija się z celem.

ocenił(a) film na 2

Pewnie na co dzien maltretuja cie fizycznie/mentalnie w szkole/domu, to i lubisz sobie odreagowac na forach :) bo innych powodow dla twojego chamstwa nie widze. Zle cie wychowali, nie twoja wina...

użytkownik usunięty
jasiu15

Oh... podobno ci którzy wylewają takie teksty na forach są regularnie posuwani w dupę przez własnych ojców - tedy współczuję ci twej marnej egzystencji, choć glista z ciebie obrzydliwa.

ocenił(a) film na 2

Powiem tyle - znam takie osoby, ktore obrazaja innych na forach i wiem, ze w prawdziwym zyciu boja sie odezwac w ten sposob do kogos. Tak, mowie tez o tobie.

ocenił(a) film na 5

wlasciwie to ty zachowujesz sie jak glista i to ty wylewasz 'takie' teksty na forach... n/c
a filmu nie widzialem, i raczej nie obejrze, jestem uprzedzony do polskich filmow

ocenił(a) film na 3
echoes222

a co on takiego mówi... powiedział tylko, że film nie jest śmieszny. O matko to straszne może podać go do sądu?!?!?!

ocenił(a) film na 8

Co tu dużo mówić, świetna gra aktorska, ja mam piętnaście lat i mi się podobał. Jakkolwiek film nie ma jakiegoś oryginalnego, głębszego przesłania, ma wyłącznie fajne teksty, np. historia tego metalowca, którego Karolak bodajże grał. ^^ Lubię ten film, dlatego dałem osiem, ale nie naskakujcie na kogoś tylko dlatego, że dał 3 przeciętnemu filmowi. ;]
"Oh... podobno ci którzy wylewają takie teksty na forach są regularnie posuwani w dupę przez własnych ojców - tedy współczuję ci twej marnej egzystencji, choć glista z ciebie obrzydliwa." - naprawdę uroczy tekst, Haplo. ;]

ocenił(a) film na 2
jasiu15

zgadzam sie w zupełności. Film naprawde nie wart obejrzenia. ale widze ze niektóry nie umieja przyjąc do wiadomosci oceny innych

ocenił(a) film na 8
girl_blue

Gdy pierwszy raz oglądałam ten film też mi się nie spodobał, ale za drugim podejściem okazał się dla mnie fenomenem. Uwielbiam Karolaka i Stuhra.

ocenił(a) film na 3
jasiu15

moim zdaniem ten film jest zwyczajnie głupi. nie podobał mi sie. kwestia gustu

jasiu15

nudziarz z Ciebie, ot i co ;D

ocenił(a) film na 2
neluka

Nundy to byl ten film. Lubie INTELIGENTNE komedie. No i przede wszystkim smieszne. A tu nie bylo jakos miejsca na smiech.

ocenił(a) film na 9
jasiu15

Uwielbiam ten film. Tak jak wiele innych polskich komedii naprawdę jest niskich lotów, tak dla mnie (!) ten film to perełka. Oglądałem go parę razy i nadal mnie bawi. Jeśli komuś się nie podobał to trudno. Ale nie przyjmuję do wiadomości tekstu: " Film naprawde nie wart obejrzenia. ale widze ze niektóry nie umieja przyjąc do wiadomosci oceny innych". Znaczy że ktoś ma decydować co mi się podoba a co nie? No bo tylko tak oceniam filmy. Nawet zawodowi krytycy filmowi nie są zgodni w ocenach filmów. A tu jeden z drugim będzie mi mówił co mam oglądać a co nie. A ja dałem 9/10 i film bije na głowę ten... coś tam z kozami :) Wybaczcie, ale jak ktoś prezentuje jakiś ekstremizm poglądów to nawet mi go nie szkoda jak go potem ludzie z błotem mieszają na forum. MI np. Avatar średnio się podobał - a na Filmweb widzę wiele osób które uważają to za największe osiągnięcie kinematografii, a inni za najgorszy szajs.
Podobnie nie uważam Testosteron za najlepszą polską komedię, ale na pewno za jedną z lepszych jakie widziałem. Ale żeby nie było - "Lejdis" to mi nie podszedł. Wręcz na samym początku chciałem wyjść z kina ;)
Pozdrawiam.