5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 280083
5,3 34 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

TO jest film?

ocenił(a) film na 1

Czy tworcy tych wypocin ,byli kiedys w kinie,chyba na swojej premierze i to pijani

ocenił(a) film na 8
edsed

1) Używaj interpunkcji poprawnie.
2) Może przedstawisz jakieś argumenty?
3) Forma "Testosteronu" jest bardziej teatralna, niż filmowa.

ocenił(a) film na 1
mattal

1 uzywam,jak mam ochote
2 argumentow domyslaja sie myslacy
3 portal nazywa sie Filmweb i dyskutujemy o filmach,to jak widzisz jego forme ,nie ma dla mnie najmnieszego znaczenia
4udawaj madrego w domu ,tu nie najlepiej Ci wychodzi

ocenił(a) film na 3
edsed

mnie sie ten film też nie podobal pierwsza częśc lejdis była zapawna a to było żałosne zawiodłam sie i to bardzo

ocenił(a) film na 8
Bonnemort

Wszystko zależy najwyraźniej i punktu widzenia. "Lejdis" moim zdaniem było co najwyżej strawne, podczas gdy "Testosteron" odebrałem bardziej życiowo. Oczywiście zbiegi okoliczności są tam mocno naciągane, niemniej przy wódce w męskim towarzystwie rozmawia się o takich właśnie pierdołach. Jak zawsze nie każdemu musi odpowiadać taka, a nie inna forma, ale to wszystko kwestia indywidualnego odbioru filmu, mi podeszła zarówno konwencja jak i tematyka.

ocenił(a) film na 9
mattal

Lejdis było wcale nie zabawne a jednak Testosteron był przezabawny. Wydaje mi się, że Lejdis jest po prostu dla kobiet a Testosteron dla męszczyzn. Super film

ocenił(a) film na 2
mattal

Hej, oceniles Sin City jako arcydzielo przez przypadek.

ocenił(a) film na 8
Pagderic

Nie, świetna gra aktorska, wyraźne historie, niesamowita gra filtrami i kolorami plus Tarantino z Rodriguezem za kamerą, dają najlepsza ekranizację komiksu jaka do tej pory powstała, w dodatku całkiem dobrego komiksu, ale to nie temat o tym.

ocenił(a) film na 2
mattal

Jesli to nie przypadek, to przepraszam. Przepraszam rowniez, ze wspomnialem o innym filmie w tym temacie, ktory peka w szwach od wpisow. :-]

edsed

kolejna z serii gównianych komedyjek dla oglądaczy tvnu .. film masakra .. szkoda że Szyc sie przywiązał do tvn ale wiadomo jest hajs