5,1 1,8 tys. ocen
5,1 10 1 1845
5,0 3 krytyków
The Borderlands
powrót do forum filmu The Borderlands

Podobnie jak w wypadku bajaderki, twórca scenariusza powybierał smaczne pomysły z uznanych
filmów grozy i zmieszał je w misce. Tak powstała brązowa kula. W skrócie - gniot. Potem tego gniota
zjadł reżyser. Trawił go długo, całą noc, miał od tego koszmary. Rano wstał z bólem głowy. Ledwie
dowlókł sie do łazienki. Jeczac z bólu i trzymając sie za brzuch, wydalił z siebie wielką śmierdzącą
kupe. I nadał jej imie: "The Borderlands"

1ceber1

Widzę tu pewną niekonsekwencję, dałeś filmowi 4/10 -czyli (ujdzie) a nazywasz go gniotem i kupą, może nie do końca byłeś świadomy, albo treści filmu ,albo tego co piszesz?

ocenił(a) film na 3
Artur7335

To było tak: obejrzałem film i na gorąco oceniłem (4). Dwa dni później postanowiłem skomentowac, wiec zacząłem przypominac sobie i analizowac. Te przemyślenia skłoniły mnie do obniżenia oceny na 3. Jednak filmweb potrzebuje troche czasu żeby odświeżyc takie zmiany i w momencie jak czytałeś jeszcze to "mielił". I tutaj wykazałeś sie genialną intuicją sugerujac, że byc może nie byłem świadomy oceniając. Faktycznie - za pierwszym razem nie byłem świadomy, naprawiłem to dopiero pisząc komentarz :)

Jesteś medium?

1ceber1

Tak jestem medium, a Ty skąd to wiesz ? Też jesteś?

1ceber1

Luzik, też tak miałem z nowym "Evil Dead"....człek nie wie co czyni i daje gównianym filmom po 8 gwiazdek, potem żałuje

1ceber1

uff, i tak własnie konczy sie udawanie madrzejszego niz sie jest :D chciałes zabłysnac jak krytyk a wyszedłes na analfabete :D nastepnym razem radze chociaz zapoznac sie ze śłownikiem zamiast wciskac sobie ta bułke w ...juz mniejsza o to, ale widac ze cos z tym jedzeniem masz

ocenił(a) film na 3
slipdog

Nie pisze sie "ŚŁOWNIK" tylko "SIŁOWNIK".

ocenił(a) film na 8
1ceber1

A mnie się podobał ten film

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
slipdog

Stawiam banknoty przeciwko kasztanom, że nie poradzisz sobie z przepisaniem tego postu, ale ze znakami interpunkcyjnymi i bez literówek. No i co panie polonisto? Podejmiesz wyzwanie śpiący doqu, czy bedziesz dalej opluwał monitor?

1ceber1

Nie pisze się nieświerza tylko nieświeża

ocenił(a) film na 3
anubis60

Wcale nie, sprawdź w słowniku.

1ceber1

Chyba sam stworzyłeś ten słownik. Ewentualnie, jeśli chodzi Ci o Waldemara Świerzego - zwracam honor :)

ocenił(a) film na 3
anubis60

Bo tak naprawde to ja dyktowałem pierwszego posta. Pisała moja dziewczyna. Własnorecznie pisałem za to posta nr. 3 i tam w 37 wyrazie wszystko jest jak trzeba.