5,3 30 tys. ocen
5,3 10 1 29533
5,2 13 krytyków
The Box. Pułapka
powrót do forum filmu The Box. Pułapka

Film porażka, ludzie na sali na głos komentowali film i nikomu to nie przeszkadzało. Mam wrażenie ,że ten film nie miał scenariusza tylko wszystko było kręcone spontanicznie :/

NIE POLECAM !!!!

ocenił(a) film na 3
oomaster

Hehe dokładnie:) U nas w kinie tak samo każdy na głos komentował, a pod koniec filmu nie dało się już wytrzymać ( ze śmiechu oczywiście). Pułapka jest tak żałosna, że aż śmieszna. Ciekawe czy sam reżyser wie o co chodzi w tym filmie.

ania2710

Bez urazy ale może jesteśmy zbyt mało inteligentni na takie kino. Grupa docelowa filmu może jest inna ?! Dlaczego więc ten film trafił do ogólnopolskich sieci kin ? Przecież są jacyś ludzie co sprawdzają i mówią ten film przyjmie się w POLSCE a ten nie...

ocenił(a) film na 2
oomaster

zgadzam się, ten film to koszmar. Świetny pomysł na trzymający w napięciu, psychologiczny film o ludzkich wyborach i o tym do czego jesteśmy zdolni w krytycznych chwilach. Piszę "pomysł", bo film rozczarowuje na całej linii. Jakieś pseudo science-fiction im wyszło. Myslałam, że zasnę. Do tego nie wiem dlaczego, ale rola Cameron mnie strasznie irytowała.

red_cranberry

Bo Cameron nie umie grać w takich filmach - ona się nadaje do komedii, wtedy gra jej wychodzi

ocenił(a) film na 3
dies_natalis7

Też mi się nie podobała rola, którą gra Cameron i wyszłam z takiego samego założenia- ona nie umie grać w innych filmach jak komedie. Ale jej zły występ w tym filmie, to tylko jeden z wielu niedoskonałości "The Box".

ocenił(a) film na 6
oomaster

nie wiem o co wam chodzi ten film nie był zły ,no ale w dzisiejszych czasach ludzie wolą filmy na których nie trzeba myśleć takich jak avatar :p ja daję 7/10

ocenił(a) film na 3
Wojciech_N

Kartonik od popcornu był bardziej interesujący od całego filmu. Po drugie, nie wiem, czy Avatar to taki film dla ludzi, którzy idą bo idą. Film znakomicie pokazujący jak ludzie walczą sami z sobą, aby zdobyć wszystko ( w tym wypadku inną planetę) a raczej na takich filmach trzeba myśleć, aby dostrzec piękno i głębie filmu. Pozdrawiam ludzi, którzy nie myślą!