5,3 30 tys. ocen
5,3 10 1 29533
5,2 13 krytyków
The Box. Pułapka
powrót do forum filmu The Box. Pułapka

5/10. film ogólnie byłby lepszy, gdyby nie motyw z kosmitami. jednak fabuła wydaje mi się świerza i nawet dobrze się go ogląda.

kryslav

Zgadzam się z Tobą. Kosmici zupełnie niepotrzebni. Już na samym początku, jak na tej planszy z wprowadzeniem pojawiło się CIA, NASA i "projekt Mars", wiedziałam, że zmarnowałam te dwie dychy na bilet. A mogło być 10/10, gdyby nie było wiadomo, jakie siły tym wszystkim kierują.

ocenił(a) film na 8
futrzata

JACY KOSMICI? Właśnie nie wiadomo jakie siły tym kierują - jacyś ONI, ale czy to kosmici, czy to bogowie - nie wiadomo. Widać niektórym wystarczy napis NASA, żeby wszystko było wiadomo, ale to ich wina.

kryslav

a wiesz co to jest spoiler?
to jest coś takiego co potrafi doszczętnie spierdolić komuś oglądanie filmu.

kretyni są na filmwebie.

ocenił(a) film na 6
bloodrust

no nie dopisałem, że spoiler, za co przepraszam

kryslav

kryslav, to jest SPOILER a ty jesteś gamoniem. No jakby nie patrzeć musisz być baran.

ocenił(a) film na 6
Logan_Ex

no nie dopisałem, że spoiler, za co przepraszam

ocenił(a) film na 3
kryslav

a ja się cieszę, przynajmniej już wiem, że nie muszę się męczyć decyzją czy zobaczyć czy nie :P DZIĘKI !! :)) są takie filmy w przypadku których warto znać motyw przewodni zakończenia. przynajmniej się kasa na bilet nie zmarnuje...tak jak w przypadku Indiany Jonesa 4 np... ://

ocenił(a) film na 7
rouge_filmweb

No nie dziękuj za spoilerowanie, bo ktoś jeszcze weźmie przykład...

Autora wątku rozgrzeszam ;) bo dwa razy grzecznie przeprosił za błąd, co jest bardzo pozytywne i nie częste na FW.

Co do ww. filmu to (skoro już wiem, że kosmici ;P to nie wiem, czy obejrzeć, choć od początku bardzo mnie intryguje.
Tylko ta średnia mnie przeraża, bo 5,11 z ponad 3300 (pomimo że to FW) raczej przesada sprawę i to musi być crap. Coś jednak kusi...

ocenił(a) film na 6
Muszrom

Muszrom mozesz smialo ogladac,nie jest tak zle jak wskazuje na to ocena.
Ja dalbym mu ocene w granicach 6-7 punktow.