7,0 5,5 tys. ocen
7,0 10 1 5538
6,5 2 krytyków
The Game Changers
powrót do forum filmu The Game Changers

James Cameron

ocenił(a) film na 1

Producentem tego filmu jest James Cameron. Niegdyś znany i ceniony reżyser, obecnie cwany biznesmen, współwłaściciel wielkiego przedsiębiorstwa (Verdient Foods) zajmującego się produkcją ekstraktu wegańskiego białka - dokładnie "plant-based meat alternatives and other vegan protein products". A jak wiemy białko to coś co kręci każdego sportowca. W tym roku zainwestował 140 mln dolarów w fabrykę w Nowej Zelandii. No i nakręcił sobie niezłą pełnometrażową reklamówkę by jeszcze bardziej rozkręcić swój wegański biznesik.

ocenił(a) film na 8
litespeed

W czym problem? Że wierzy w to co robi?
Nie usiadł przed kamerą i namawia na siłę do własnych przekonań i biznesu.
Przeciwnie, film jest o konkretnych ludziach i konkretnych sukcesach, jakie dzięki swojemu stylowi życia osiągają.
Ja nie jem mięsa od ponad 30 lat i rzeczy, o któych mówią w filmie już wtedy słyszałam i czytałam. Także, daj na luz. Twoje życie, Twój wybór.

ocenił(a) film na 9
alissja

Dokładnie, ma dobre intencje, a że przy okazji chce to promować to chyba logiczne!!!! Mięcho też promują na każdym kroku, a chyba każdy doskonale zdaje sobie sprawę jak wygląda ta jego produkcja od zaplecza!!!!

litespeed

Straszliwy Owocowo-Warzywny Baron James Cameron. Zaiste przebiegły z niego nikczemnik.

litespeed

Niemożliwe, żeby zadeklarowany weganin, który wpakował hajs w największą w Ameryce fabrykę roślinnego białka dopuścił się manipulacji zwiększającej jego zyski! Nie ma szans!