Dziwne wszyscy moi znajomi z Filmweb chcą zobaczyć ten film i jakoś tylko 1 osoba dodała tylko ocenę. Nie rozumiem czy oni jeszcze pójdą do kina czy nie czy czekają na Premiera DvD/BR by sobie kupic nie wiem :/
No popatrz jaka cięta riposta :) Co Cię skłania do uznania mnie za osobę niepełnoletnią?
Przez takich jak ty ocena filmu spada... Jeśli nie lubisz takiego filmu to nie oglądaj, a zamiast tego jesteś zwyczajnym hejterem
Przez takich jak ty ocena jest sztucznie zawyżana. Ale nie chce mi się dyskutować na temat najgorszego blockbustera który dotąd wyszedł w tej dekadzie... Założenie, że ktoś kto szczerze ocenia jakiś film jest hejterem świadczy wyłącznie o fakcie, że sam jesteś psychofanem.
Ja zawyżam, wy zaniżacie, tak to już jest, przyznaję, że jestem psychofanem, ale to nie zmienia faktu, że ocena 1 wgl nie powinna być dodawana jako ocena, bo w końcu nic nie może być na tyle gównem...
A jednak ten film jest, tak jak i wiele innych.
Choć ciężko oczekiwać, że zrozumie to ktoś kto rozdaje dychy na prawo i lewo.
Ja mam właśną zasadę... Wspomóc film, który lubię najwyższą oceną, mam gdzieś co inni o tym powiedzą...
Porównujesz to coś do TDK?
Miło, ze potwierdzasz fakt bycia trollem.
Oczywiście pewnie wiesz lepiej niż ogół nie tylko krytyków, ale i publiczności tak w polsce jak i na całym świecie...