Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 103045
3,1 22 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Za dużo

ocenił(a) film na 3

Jeszcze poprzednie części były jakieś do zrozumienia, tutaj się zgubiłem w wątkach po jakiś 30-60 minutach. Ogólnie transformery się nawalają przez cały film, momentami jest scena z ludźmi którzy coś mówią lub krzyczą i potem znowu nawalanka transformerów. Pierwszy film oglądałem z zaciekawieniem bo był nowy, drugi... ok, trzeci... trochę już za dużo, ale jeszcze ok, tutaj to poza milionami a nawet więcej efektów nie ma nic. Zawiodłem się.

ocenił(a) film na 4
ITI

Mówisz, że nie ma nic, ale gubiłeś się w wątkach po chwili, gratuluję sensownej wypowiedzi.

użytkownik usunięty
GrizzzlyBear

ubiegleś mnie ;)

ocenił(a) film na 3
GrizzzlyBear

Oj tam oj tam... czepiacie się. Każdy ma swoją opinię na każdy temat.
Spodziewałem się ciekawszego filmu, ale niestety....

ocenił(a) film na 7
ITI

Może czasami po prostu warto skupić się na filmie a nie na wpieprzaniu popcornu :)

ocenił(a) film na 3
Crislew

Nie jem popcornu, ani czegokolwiek innego jak oglądam filmy :)

ITI

Widocznie oglądałeś film od tak sobie, nie myśląc o tym, że ten film może być dobry...

ocenił(a) film na 1
Lody01

A co to za różnica?
Jeśli muszę trzy dni wmawiać sobie, że film jest dobry by być w stanie cokolwiek pozytywnego powiedzieć, to jest to jednoznaczna sytuacja.

Zgadzam się z autorem tematu. Film słaby, fabuła fatalna, aktorstwo jak w amatorskim filmie rodem z kambodży. Wstyd.

ocenił(a) film na 3
Lody01

Żadnych filmów nie oglądam od tak sobie... spodziewałem się ciekawego filmu, zwłaszcza, że widziałem nowych, lepszych aktorów niż w poprzednich częściach.