Trzynastka

Thirteen
2003
6,7 38 tys. ocen
6,7 10 1 37886
5,6 12 krytyków
Trzynastka
powrót do forum filmu Trzynastka

Oglądałam ten film już tyle razy ? uważam, że jest genialny, ale ciągle nie rozumiem dwóch rzeczy i nie wiem czy mam jakąś niepełną wersję filmu czy co, ale raczej nie...
Tak więc:

1. Po przebici języka, Tracy pyta się Evie, co robiła na zapleczu z tym facetem

No właśnie...Jakim zapleczu? Przecież nic nie sugerowało, że Evie gdzieś wychodziła czy coś.

2. Dziewczyny idą do tego ratownika do domu, no i w pewnej chwili on je wypędzą, krzyczy na nie, one uciekają do domu przeklinając, zaczynają chować ciuchy (właściwie to nie wiem czy chować ciuchy czy co one z nimi robią...) i widzimy jak Luke odjeżdża nagle samochodem a pewien czas później się zupełnie wyprowadza.

No tego to w ogóle nie rozumiem

ocenił(a) film na 10
Golden_Rose

1. chodzilo jej co robila z jej chłopakiem na zapleczy wtedy w przymierzalni jak sie lizali

2. nie wiem czego tu nie rozumiec chowaja ciuchy, bo sa kradzione i mtaka by je zauwazyla

jakies jeszcze pytania?

adrianne

1. Chodziło mi o faceta, który przekuł Tracy język i potem tekst:
- Co robiłaś z tym facetem na zapleczu?
- Wylizał mi cipkę. Żartowałam!
Przecież Evie nigdzie nie wychodziła ani nic

2. No ale dlaczego Luke tak zareagował? Ok wypędził je a potem? One uciekły przestraszone do domu i zaczęły zbierać te ciuchy - nie wiem po co, tymczasem on nagle odjeżdża wkurzony samochodem, później się wyprowadził. Dlatego że one z nim się całowały i chciały więcej (ale do niczego nie doszło)?

ocenił(a) film na 9
Golden_Rose

1. W tym pierwszym nie było mowy wogóle o zapleczu! Ona sie pytała czy Evie kiedykolwiek robiła coś z tym kolesiem .

2. A zbierały ciuchy nie dlatego że Luk je wypędził itp. tylko słyszały jak szła mama Tracy...i spanikowały bo przeciez nie mogły sobie tego kupić ! Więc zaczeły chować wszystko ale nie zdarzyły więc wcisneły ścieme mamie.
A Luk się wyprowadził przez tą właśnie sytuacje (że przyszły do niego , całowały sie z nim itp) o zapewne bał się ze to może się powtórzyć albo coś gorszego będzie..

ocenił(a) film na 9
Golden_Rose

1. W tym pierwszym nie było mowy wogóle o zapleczu! Ona sie pytała czy Evie kiedykolwiek robiła coś z tym kolesiem .

2. A zbierały ciuchy nie dlatego że Luk je wypędził itp. tylko słyszały jak szła mama Tracy...i spanikowały bo przeciez nie mogły sobie tego kupić ! Więc zaczeły chować wszystko ale nie zdarzyły więc wcisneły ścieme mamie.
A Luk się wyprowadził przez tą właśnie sytuacje (że przyszły do niego , całowały sie z nim itp) o zapewne bał się ze to może się powtórzyć albo coś gorszego będzie..

Zuzia1512

Hmm ok co do tego 2 ale i tak się zastanawiam czy te ciuchy sobie tak leżały przez kilka dni i jej mama nie wchodził a tu nagle się wystraszyły. No dobra powiedzmy, że tak było, ale co do 1 byłam mowa o 'zapleczu'

ocenił(a) film na 8
Golden_Rose

1. Co tak przyczepiłaś się do tego zaplecza? W tamtej scenie nie ma o tym mowy.
-Muszę cię o coś zapytać.
-O co?
-Ok, mmm...
-nic nie robiłaś...
-z tym twardym gościem od tatuaży, prawda?
-Tak. Lizał moją cipkę.
-O, mój Boże! Jesteś...
-Żartuję, głupia.

2. Seks z nieletnimi jest przestępstwem. Przestraszył się konsekwencji i je wygonił.

Cavaan_2

No bo zawsze mi coś nie pasuje w tych momentach :P

ocenił(a) film na 9
Cavaan_2

oj nie wiem czy w realny swiecie by je tak latwo wygonil :DDDDDDDD