Trzynastka

Thirteen
2003
6,7 38 tys. ocen
6,7 10 1 37886
5,6 12 krytyków
Trzynastka
powrót do forum filmu Trzynastka

Ja i moja najlepsza kumpela bardzo chciałyśmy zobaczyć ten film. Nie wybrałyśmy się do kina niestety jakoś tak wyszło..Potem jednak przypadkiem dostał się w nasze ręce i szczęśliwe zasiadłyśmy przed ekranem. I to był chyba błąd :P Moja kumpela zaczęła wariować.. Zobaczyła ten film i postanowiła że ona też taka będzie jak Tracy czy Evie.. Film oglądała codziennie po 5 razy..Oszalała, ma totalnego fioła na tym punkcie.."Trzynastke" zna już dosłownie na pamięć... Zrobiła sobie kolczyk w pępku, zapuszcza włosy, pali, pije (od czasu do czasu), próbowała ćpać.. (nie myślcie sobie, że jestem jakaś nienormalna, sztuczna, staromodna ale z nią to jest przegięcie..) co tydzień ma nowego chłopaka, kręca ja jedynie dyskoteki, zaliczanie poszczególnych facetów, spotkania przy papierosach z "przyjaciółmi",i.t.d. Wiem, że jest dużo takich dziewczyn, ale ona nie była taka, dopiero po filmie się zmieniła.. Czasami nieźle przegina, wkurza mnie to. Czuje się dorosła, ale wcale nie jest. Eh te filmy...zmieniaja ludzi... :)

Ja też mam nadzieję, ze zmieni swój tryb zycia... chodzi tylko o to, żeby nie robiła tego wszystkiego na pokaz... żeby nie była taka jak jest teraz na siłe. Pozdróff ją ode mnie... :) I ciebie również pozdrawiam gorąco :)

Ja też mam nadzieję, ze zmieni swój tryb zycia... chodzi tylko o to, żeby nie robiła tego wszystkiego na pokaz... żeby nie była taka jak jest teraz na siłe. Pozdróff ją ode mnie... :) I ciebie również pozdrawiam gorąco :)

gunn090

Dzięki :-) "My" Cię też pozdrawiamy:-) Narazie jej nie ma, będzie dopiero pod koniec wakacji więc narazie ją nie pozdrowie. W tym problem, że ona nie robi tego na siłe, bo ją to kręci...

Leith

hmm.. widocznie Twoja koleżanka jest tak płytka i myśli, że jak bedzie taka jak teraz to będzie fajniejsza, 'popularniejsza' i bardziej tręęędi. Osttanio zrobiła się na to taka beznadziejna moda. Ale jak coś jebnie na łba to nie ma przebacz...
Nie wiem po co na siłe chcioeć byc dorosłym?! ja jak najdłużej chciałabym być dzieciakiem i nie interesują mnie żadne miłosne rozgrywki, które dzieją się naokoło [i nie tylko] mnie i bycia taką super fajną, łatwą dupą, która daje sie obmacac żeby każdy chłopak ją lubił..
pa ra no ja...
ale cuż.. różni ludzie.. ekheem..

Sate

mnie też tacy ludzie wkurzają. Dorosłe dzieci- tyle mozna o nich powiedziec..i niech mi tu zadnego kitu nie wciskają, że sa ludźmi "z miasta"..(jak powiedziala moja kumpela) bo to świadczy o nich.Eh..szkoda słow..

ocenił(a) film na 10
Leith

no to jest poprostu zenujace.. jak takie udaja dorosle.. kurde no bez obrazy ale one nawet nie maja co pokazac.. probuja byc na sile dorsle tkaie . .kurde trzynastki.... albo probuja pokazac ze sa lepsze w towarzystwie pijac palac...jarajac jointy..... to nawet im nie pomoze w takim wieku se moga bardzie zj**ac zdrowie....

wiesz niech se tak robi dalej.. potem przez pol zycia bedzie zalowac.. jak ja jeszcze beda wytykac palcami "ze ona daje dupy itd."

pozdro z Wu-Wu-A;)