4,9 1,5 tys. ocen
4,9 10 1 1531
4,5 2 krytyków
Tunel - Bilet do piekła
powrót do forum filmu Tunel - Bilet do piekła

no wlasnie-od stycznia w kioskach-mam pyt.warto dać za to 12 zł? czekam na odp.

_suspect_

przeczytaj post niżej :P

ocenił(a) film na 6
eVeRlAsT

Ja tam kupuję,12 zeta to nie majątek,ludzie często przesadzają w recenzjach,poza tym to horror azjatycki a na nie ostatnio mam smaka.W kinie grozy przeżyłem kiedyś spotkanie z El Muerto (ha,ha...) więc co mi tam...

hellboyjr

Ja tez olewam recenzje i kupuje-jutro w kioskach!!!-mam to co Ty..Azjatyckie horrory:DDDD po obejrzeniu mozemy podzielic się opiniami?

ocenił(a) film na 5
_suspect_

Ja również kocham azjatyckie kino grozy ;) Właśnie kupiłem "Tunel" i jeszcze dziś mam zamiar go obejżeć. Szkoda tylko, że dźwięk DD 2.0 a nie 5.1, no ale mówi się trudno.
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 5
Mathisek

Już obejżałem i znów muszę nie zgodzić się z ogólną opinią o filmie - Mi jak najbardziej film przypadł do gustu. Wiadomo, miał swoje minusy (np. niezręcznie dopasowana muzyka), ale mimo to podobał mi się i daję mu 7/10 ;)

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
Mathisek

Również widziałem i nie żałuję zakupu.Co prawda jest nieco wtórny,podczas oglądania zbyt wiele filmów się przypomina (wiadomo Ring,the grudge),jest kilka dziwnych,niepotrzebnych ujęć,ale ogólnie spisuje się nieźle.Dodam,że oglądałem go niemal w środku nocy i w pustym mieszkaniu więc atmosfera była odpowiednia.Fani azjatyckich horrorów mogą chyba obejrzeć bez obaw chociaż "polecam" to zbyt mocne określenie.6/10