PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=760082}

Twoje imię

Kimi no Na wa.
2016
8,2 31 tys. ocen
8,2 10 1 30802
7,2 20 krytyków
Twoje imię
powrót do forum filmu Twoje imię

Szlag mnie...

ocenił(a) film na 10

Szlag mnie trafia że takich arcydzieł jak to cudo nie ma w Polskich kinach zamiast tego dostajemy kolejny żenujący film animowany od wielkich Amerykańskich wytwórni...

glik11

We Włoszech był taki numer, że film wyświetlili TYLKO przez 3 dni w kinach pod koniec stycznia i TYLKO w określonych kinach, pomimo że z innymi filmami tak nie robią. Czy to nie absurd?

ocenił(a) film na 10
Magnolia1993

Absurd

glik11

Jakby to była "amerykańska bajka" to byłaby puszczana wszędzie, a krytycy rzygaliby z zachwytu.

Ale, że Japońska...

glik11

"Your Name." wyświetlany będzie w piątek 28.04 o 21:00 w Bydgoszczy (Miejskie Centrum Kultury), w repertuarze Festiwalu Animocje.
http://animocje.com/program/your-name/
Tak jakby ktoś chciał nadrobić...

ocenił(a) film na 10
szymonidczak

WoW,w sumie dzięki za info tylko do Bydgoszczy mam kawałek drogi :P

ocenił(a) film na 10
szymonidczak

Kurcze szkoda, że nie widziałam tego komentarza w zeszłym miesiącu to bym na pewno poszła :'(

ocenił(a) film na 5
glik11

I całe szczęście, że nikt nam tego jeszcze do kin nie wciska. Już wystarczy, że można to obejrzeć na jakiś festiwalach filmowych.

ocenił(a) film na 9
Dragon_Niszczyciel

XDDDD
Jeśli troll to dobry

ocenił(a) film na 5
Miedziobrody_filmweb

Na moje oko bardziej na troll nadają się te wszystkie oceny 9 i 10 xd

ocenił(a) film na 9
glik11

Masz rację ale nie można wszystkich Animacji skreślać jedna moim zdaniem im wyszła Coco to była udana animacja a Kimi no wa fakt była genialna a zwłaszcza kolory oraz muzyka pozdro :D

ocenił(a) film na 8
glik11

6 lat, i mamy wkoncu w kinach arcydzieła typu Suzume itp. szkoda że tak późno ale lepiej później niż wcale.