2,8 283  oceny
2,8 10 1 283
Ukryty w cieniu
powrót do forum filmu Ukryty w cieniu

Wszystkim dającym niskie noty proponuje ruszyć odwłok z siedziska i samemu choćby 15 minutowy filmik zrobić w tym stylu.
Film biorąc pod uwagę finanse i nie znanych aktorów-amatorów zasługuje na 10/10 bo komuś się chciało zaangażować i zrobić SC po swojemu w porównaniu z większością leniwego społeczeństwa.

użytkownik usunięty
Gryzu87

jeszcze nie oglądałem... ale co to jest SC ?

Gryzu87

W tym serwisie nie ocenia się dobrych chęci.

ocenił(a) film na 4
Gryzu87

"Film biorąc pod uwagę finanse i nieznanych (pisze się razem :) aktorów-amatorów zasługuje na 10/10" z takim podejściem każdy film z niskim budżetem i nieprofesjonalnymi aktorami trzeba by ocenić na 10, czyli np. różne Sharknada, Ośmiorekiny, Megapiranie czy chociażby nasze klasyki: "Gulczas, a jak myślisz" albo "Yyyrek kosmiczna nominacja" i można by tak jeszcze długo wymieniać. Można wziąć małą poprawkę przy uwzględnianiu ogólnej oceny co ja zresztą zrobiłem, dając 4/10 choć czysto obiektywnie film nawet chyba na tyle nie zasługuje.
"Komuś się chciało zaangażować" - to nie jest argument. Jakikolwiek film by nie powstał, nie wiem jaki zły, to zawsze ileś tam ludzi się w niego musiało zaangażować.