Ukryty wymiar

Event Horizon
1997
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47142
6,5 18 krytyków
Ukryty wymiar
powrót do forum filmu Ukryty wymiar

Kosmiczny szit,jaki to horror,jednye co moglo wystraszyć to zakakujące chwytanie od tyłu. Statek,który przeniósł się do innego wymiaru i powrócił nagle czary mary,żyje,stwarza nowe istoty i przywraca do życia martwych którzy mogą się zmieniać w kogo chcą,nawet w komiksach nie ma takich bajek. Jak już ten statek żyje i robi co chce z pasażerami to w żaden sposób by nie uruchomili tych ładunków i nie wysadzili tego promu, powinni wszyscy umrzeć i to już by było lepsze zakończenie,a nie typowo amerykański happy end,jaki to zatem thriller? nic zaskakującego wszystko wiadomo co i jak. Na filmwebie 8,35 więc ściągnąłem żeby obejrzeć, a tu rozczarowanie...

ocenił(a) film na 8
deamon82

Ameryki nie odkryłeś. Wiadomo, że ten film nie może się równać z Obcym. Ale mnie ten film pozytywnie zaskoczył. Po panu Andersonie spodziewałem się kolejnego gniota, a według mnie to jeden z lepszych horrorów sci-fi ostatnich lat. Film tylko traci trochę przez końcówkę.

CSM

- "Statek,który przeniósł się do innego wymiaru i powrócił nagle czary mary,żyje,stwarza nowe istoty i przywraca do życia martwych którzy mogą się zmieniać w kogo chcą,nawet w komiksach nie ma takich bajek."

eee

o co ci chodzi....?

stwarza nowe istoty?? - umknęło mi coś chyba...
przywraca do życia martwych..- znów mi coś umknęło?
..którzy mogą sie zmieniać w kogo chcą.. - czy twoja wypowiedź na pewno tyczy się "Ukrytego wymiaru"?

deamon82

Kolejny przyklad barana ktory sam nie wie co widzial na ekranie stad jego ocena...

Katsper

przeciesz ten statek nikogo nie ozywial jedynie wjezdzal na psyche jego pasazerom... zostal skazony czy cotam obdarowany dusz w innym wymiarze

Katsper

przeciesz ten statek nikogo nie ozywial jedynie wjezdzal na psyche jego pasazerom... zostal skazony czy co tam obdarowany dusza w innym wymiarze

ocenił(a) film na 8
deamon82

HEHE, a pan nałykał się kolorowych tapsików przed seansem? Widać, że kompletnie nie pojołeś filmu. Wymyślasz bzdury, że mózg staje! Chłopie, obejrzyj go jeszcze raz, albo zamilcz na wieki...

deamon82

Obcy 8 nostromo to syf, kazdy wie. To chyba sentyment ze tak o nim piszecie.