Ukryty wymiar

Event Horizon
1997
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47142
6,5 18 krytyków
Ukryty wymiar
powrót do forum filmu Ukryty wymiar

W mojej skali film-wypełniacz. O ile na początku akcja jakoś szła to niestety im później tym gorzej. Jakaś olbrzymie ilości krwi, dziwne wspomnienia załogi, statek który żyje, ci ludzie-nieludzie - nie dla mnie to. Jak nie masz co oglądnąć do wina, piwa lub pizzy - możesz wziąść ten film, ale nie nastawiaj się na coś co Cię powali.

stanydozwolone

Kiepski film nic się w nim nie działo, żadnych istot, żadnych akcji nic. Na końcu czuć nie dosyt. Nazwał bym go śmiało thrillerem bo do horroru to mu dużo brakuje.

ocenił(a) film na 7
Uzii

No moze faktycznie bardziej jest to thriller S-F, ale mimo wszystko mi sie bardoz podobal chociaz podchodziłem do niego na początku mocno sceptycznie, napiecie przez cały film, troche Gore, moim zdaniem naprawde dobry film, pomimo narzekan niektorych;p

użytkownik usunięty
stanydozwolone

Tak zgadzam się z Wami. Dodam od siebie i za siebie. Podobało mi się wykonanie i sposób przedstawienia tego statku i kuli ale sam pomysł to nie wszystko, trzeba to umieć jakoś sprawnie przedstawić. Im dalej tym nudniej.

ocenił(a) film na 9

Dla was liczy się tylko wykonanie, a według mnie wespół z klimatem ten film jest 100x lepiej wykonany niż najnowszy "sf" blockbuster...
OP, który opowiada, że to film do oglądania przy piwie wywował u mnie wielki LoL, z tego względu, że to nie są "Transformers" gdzie fabuła jest prosta jak bok kwadratu...