Przed chwilą obejrzałem tez wątpliwy produkt kinematografii i muszę stwierdzić jedno - to coś SSIE na MAXA !!! Film dla fanów durnych łubu-dubu z zerową fabułą przyczynowo-skutkową!!! jeżeli lubisz filmy typu czerwona planeta, hellriser, boa vs pyton(g), resident evil (choć ten jest na podstawie gry więc trochę można wybaczyć) to może jakoś go obejrzysz. Jednak jeśli ktoś ceni filmy w stylu Obcy, Odyseja kosmiczna (2001,2010), misja na marsa czy ostatnio Pandorum - szczerze ODRADZAM. Zawsze mnie dziwi jak filmy które przez pierwsze 25 min zapowiadają się obiecująco przez następną godzinę udowadniają że błędem było poświęcić czas na ich oglądanie. toż to nawet anime do dead space'a było lepiej pomyślane niż ten "film" i jemu podobne. Świat byłby lepszym miejscem, gdyby ludzie zamiast wydawać kasę na kręcenie takich filmy pomagali by ubogim, albo chociaż poddali się sterylizacji i/lub eutanazji. Jak zaznaczyłem na początku piszę pod wpływem negatywnych emocji więc jeśli ktoś poczuł się urażony to... jego problem