PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=757}

Uniwersalny żołnierz: Powrót

Universal Soldier: The Return
1999
5,2 9,8 tys. ocen
5,2 10 1 9781
1,0 3 krytyków
Uniwersalny żołnierz: Powrót
powrót do forum filmu Uniwersalny żołnierz: Powrót

Daje 6

ocenił(a) film na 6

Fim niezły , ze względu na Van Damma bo bez niego to by nie było zaciekawie .

ocenił(a) film na 1
Kicaj1992

"Zaciekawie"? Były zacieki? Radzę korzystać z wbudowanej funkcji słownika, bo potem wychodzą analfabetyczne wypowiedzi...

ocenił(a) film na 6
Kathlar

Dobrze jest , to nie szkoła :D

ocenił(a) film na 1
Kicaj1992

I co z tego? Jak tylko w szkole masz zamiar pisać bez błędów to gratuluję... Myślenie, że jesteś "fajnym", bo udajesz, że wykształcenie jest nic nie warte jest naprawdę błędne. To co robisz to zwykłe wieśniactwo, uwierz mi... I mówiąc to mam na myśli tandetne, etc.

ocenił(a) film na 6
Kathlar

Wieśniak to ty , ale..... nie mówiłem ze wykształcenie nie jest nic warte ...... tylko po prostu nie chodze do szkoły , lecz napewno zdecyduje się na dalszą naukę w przyszłości , gdyż narazie mam ogromnie dużo pracy i jak wszystko uporządkuje zdecyduje się na kształcenie :D

ocenił(a) film na 1
Kicaj1992

Ciekawe czemu jestem wieśniakiem? Może podasz jakiś argument? Bo takie gołosłowne gadanie do niczego nie prowadzi.

Świetny pomysł - teraz olać szkołę i robić beznadziejną muzykę, a po kilku latach wziąć się do pracy. O ile w ogóle zdobędziesz wykształcenie, w co wątpię, to mając tyle lat na karku będziesz miał po prostu stracone życie.

"Ogromnie dużo pracy"... Przy robieniu beznadziejnego Disco Polo? Super.

ocenił(a) film na 6
Kathlar

Disco polo nie jest beznadziejne , tylko nie w twoim guście .
Ty zaczęłeś mówić o wieśniactwie więc się nie dziw że ja tak pisze .
A na szkołe nigdy nie jest za późno przykład Marcina Siegieńczuka wokalisty słynnego zespołu Toples , gdzie zaczął niedawno naukę w wieku 32 lat , i bardzo dobrze mu sie powodzi , więc nie rozumiem żeby stracić życie .
A myślisz że praca nad utworami to nie praca ?? Mamy bardzo dużo występów , jeździmy praktycznie wszędzie ,czy to wesela , studniówki , imprezy ,dancingi, festyny,osiemnastki ,bankiety, imprezy integracyjne , jesteśmy wszędzie i bardzo ciężko znaleźć czas na naukę , nie licząc prób , to jest nasze życie :D

ocenił(a) film na 1
Kicaj1992

Disco Polo jest beznadziejne, bo ma kretyńskie teksty i idiotyczne rytmy.

Nie dziwię się, po prostu chcę żebyś tak jak ja podał jakiś argument.

Może to praca, ale to nadal strata czasu, bo robisz tylko Disco Polo, a nie muzykę.

ocenił(a) film na 6
Kathlar

Robię to za co mi płacą i nie narzekam , i tego sie będe trzymał :D
Może skończmy temat bo to idzie w nieprwidłowym kierunku , jesteśmy na portalu .
Jestem za PiS a kazdy po za tą partią jest wieśniakiem !

ocenił(a) film na 1
Kicaj1992

To żaden argument. Ja też głosowałem na PiS. Podaj jakiś SENSOWNY argument, że jestem wieśniakiem. Inaczej wcale nim nie jestem.

ocenił(a) film na 6
Kathlar

Jesteś za PiS więc nie uważam cie za wieśniaka , tak trzymaj :DD

ocenił(a) film na 1
Kicaj1992

Aktualnie nie jestem za nikim, ale z partii które są w sejmie najlepszy jest PiS :) Po prostu nie ma partii która w pełni oddaje moje poglądy, ale PiS ma najbliższe mi. Poza tym żeby głosować na Komorowskiego trzeba być po prostu idiotą i każdy mądry to rozumie, a nikt inny niż PO i PiS nie miał szans ;p Więc mówiąc wprost - nie ma idealnej partii w Polsce, ale z tych do wybrania najbardziej odpowiada mi PiS :)

ocenił(a) film na 6
Kathlar

Też uważam że głosowanie na PO to szczyt idiotyzmu itp .
Oby udało się PiS-owi wygrać w kolejnych wyborach :D