7,3 53 tys. ocen
7,3 10 1 52871
7,2 34 krytyków
Wątpliwość
powrót do forum filmu Wątpliwość

Na pozątku filmu wydaje się, że oskarżenia siostry Aloysius wobec ojca Flynn'a są bezpodstawne, że doszukuje się ona zła tam, gdzie go nie ma. Jednak z czasem nabieramy wątpliwości, czy są to tylko jej wymysły. Nie podjęłaby przecież tak radykalnych i zdecydowanych kroków, gdyby nie była pewna, że ma rację. Siostra Aloysius miała bardzo dobrą intuicję, znała się na ludziach, poza tym, jak sama mówi w filmie miała już do czynienia z takimi księżmi jak Flynn, dlatego moim zdaniem siostra doskonale, od samego początku wyczuła ojca Flynna. Po rozmowie siostry z matką chłopca, byłam już pewna, że ksiądz zawinił i wcale nie dziwię się determinacji siostry. Nie oznacza to jednak, że ksiądz nie był dobrym człowiekiem...

A jak wy uważacie???

joasia_25091990

Najgorzej jak się komuś zdaje.

ocenił(a) film na 7
joasia_25091990

Następnym razem zaznaczaj w temacie, że spoilerujesz, bo właśnie zepsułaś mi przyjemność oglądania filmu.

ocenił(a) film na 9
karatetyka

to trzeba było nie czytać ;P poza tym nie wiem gdzie to się zaznacza ;P a to co napisałam to są tylko ogólne rzeczy, każdy ma swoją opinię na temat filmu.

ocenił(a) film na 7
joasia_25091990

Się pisze w tytule nowego tematu magiczne słowo SPOILER. I nie od dzisiaj o tym wiadomo. Jeśli jednak ktoś takie faux pas popełni, to zazwyczaj mówi magiczne słowo "przepraszam" i nie rzuca się, że trzeba było nie czytać, bo to głupie jest.

ocenił(a) film na 9
karatetyka

nie rzucam się wcale;p i już zaznaczam;)

użytkownik usunięty
karatetyka

Ale tu w niemal każdym temacie są spoilery, więc nie ryzykowałabym wchodzenia przed obejrzeniem filmu.

ocenił(a) film na 9

i właśnie! nie zaznaczalam, bo inni nie zaznaczyli i nie wiedziałam, że komuś sie to nie spodoba;P