Przykro patrzec jak nasze mlode spoleczenstwo oglupione jest przez filmy typu Transformers czy reality show ala ,,Must be the music,,
Kiedyś oglądałem urywki tego świetnego filmu na TV ale było późno i zmorzył mnie sen ;) Jednak nazajutrz patrzę w gazetę, sprawdzam co to było i wiedziałem że muszę obejrzeć ten film od deski do deski, dzisiaj to zrobiłem i nie zawiodłem się. Wspaniały film o młodzieżowych gangach z niesamowitym klimatem lat 60. i z tą muzyką dzięki której obejrzałem film z napisami końcowymi. Czy ukazywał prawdziwe realia tego nie wiem ale myślę że bardzo zbliżone. 9/10
Bylo podobnie, a najwiekszymi gangami na bronksie byly oczywiscie grupy wloskie, irlandzkie, azjatyckie, czarni i latynosi ...
natrafiłem na ten film dobre kilkanaście lat temu chyba na tvp i do tej pory lubię go oglądac wspaniale piosenki i niezapomniana scena bojki na boisku jak ktos chce mam go u siebie na koncie z wklejonymi napisami polskimi
o czym ty mówisz? Co ma piernik do wiatraka? Co jest w ogóle ogłupiającego w programach, w których się śpiewa?