Władca pierścionka

The Ring Thing
2004
3,4 3,6 tys. ocen
3,4 10 1 3582
Władca pierścionka
powrót do forum filmu Władca pierścionka

żeczywiście film był słaby ale od czasu do czasu były śmieszne wądki.

ocenił(a) film na 7
szymon_rybarczyk

żeczywiście.

ocenił(a) film na 1
szymon_rybarczyk

ŻECZYWIŚCIE były WĄDKI w tym FILNIE
bo trudno to nazwać wątkami i filmem
W zasadzie najtrafniejszy komentarz ;)

ocenił(a) film na 10
unqas

Bo trudno domyśleć się z kONTEKSTO zdania

ocenił(a) film na 1
Kileeer

Z kONTEKSTO trudno.

ocenił(a) film na 10
unqas

To było pytanie retoryczne , bo wiem , że dla ciebie pytanie zwykłe , to duży problem .

ocenił(a) film na 1
Kileeer

A gdzie tutaj w całej dyskusji widzisz choć jedno pytanie? Problem masz ty, bo najwyraźniej sarkazm i ironia to dla ciebie obce pojęcia. Traktując dosłownie moje posty wykazałeś się szczególną inteligencją. Gratuluję.

ocenił(a) film na 10
unqas

Sorry brak znaku zapytania , a z kontekstu nadal cięnko u u cb ;/

ocenił(a) film na 1
Kileeer

Człowieku naucz się najpierw pisać po polsku, a z kontekstu - to nadal nie rozumiesz, współczuję.

ocenił(a) film na 10
unqas

Aha powadzenia !

ocenił(a) film na 1
Kileeer

Wyjaśnić mój post? Proszę bardzo:
"ŻECZYWIŚCIE były WĄDKI w tym FILNIE" - dużymi literami wytknąłem błędy (sprawdź sobie w słowniku)
"bo trudno to nazwać filmem" - takie badziewie jak Władca pierścionka nie zasługuje na miano filmu
"W zasadzie najtrafniejszy komentarz" - bo faktycznie na poziomie piszącego, filn a nie film i wądki a nie wątki.
Nadal wątpię czy załapiesz.

ocenił(a) film na 10
unqas

Nie załapie , bo tych bzdur nie przeczytam.
ps: te co wypisujesz!

ocenił(a) film na 1
Kileeer

Według najnowszych badań, potwierdzonych przez niezależną grupę naukowców - osoba oceniająca FILN pokroju "Władca pierścionka" na 10 (arcydzieło) nie może posiadać ilorazu inteligencji większego od numeru buta (w jakiejkolwiek numeracji). Osobie takiej nie można przedstawić swoich racji ani nie ma możliwości prowadzenia rozsądnego dialogu, ponieważ jest to poza zakresem pojmowania takiego osobnika. Sumując sens wypowiedzi, ortografię, sposób formułowania zdań, można jednoznacznie stwierdzić, iż niestety portal taki jak Filmweb musi tolerować wypaczone oceny filmów. Na szczęście ocena 3,4 w przypadku tego FILNU świadczy o wszystkim. Film poniżej oceny 5 zazwyczaj okazuje się gniotem i wystarczy tym się kierować.

ocenił(a) film na 10
unqas

Aha , a co to ma się do mego posta ?
Co , to filN?

ocenił(a) film na 1
Kileeer

"...ponieważ jest to poza zakresem pojmowania takiego osobnika..." :)

ocenił(a) film na 10
unqas

Jak ty . I twój opis pełny .

unqas

Film poniżej 5 nie zawsze okazuje się "gniotem". Czasami zdarzało się, że miał niską ocenę a np. mi się podobał. Wszystko zależy od gustu :)
Oczywiście nie mówię teraz o "Władcy pierścionka" xD bo to był rzeczywiście gniot

ocenił(a) film na 1
Edwarella

Zgadzam się, dlatego napisałem - "zazwyczaj" ;)

ocenił(a) film na 1
unqas

"Władca pierścionka" na 10 (arcydzieło) nie może posiadać ilorazu inteligencji większego od numeru buta (w jakiejkolwiek numeracji)."

Hahaha xD, aż bym kliknął "lubie to" gdyby tylko się dało :P

ocenił(a) film na 1
Dentarg

:)
Trzeba poprosić Filmweb o taką opcję ;)

ocenił(a) film na 1
unqas

Pan killer to zwykły prosty osobnik który ma prosty system wszystko co bruździ Wp jest dla niego arcydziełem a wszystko z nim związane ma 1/10 nie wiem skąd się biorą tacy ludzie.