Wakacje Jasia Fasoli

Mr. Bean's Holiday
2007
6,7 81 tys. ocen
6,7 10 1 80543
4,8 15 krytyków
Wakacje Jasia Fasoli
powrót do forum filmu Wakacje Jasia Fasoli

Film, nie jest wart złamanego grosza.
Zero humoru, siedzisz i modlisz sie, by jak najszybciej sie skończył.
Ten film nie powinien byc w kinie, ewentulnie w TVP doskonale by uzupełnił ich durnowata oferte..nikt by nie zobaczył różnicy.

Paker_3

Wiesz, kwestia gustu.
Jesli ktos lubi tego komika nie bedzie zawiedziony.

ocenił(a) film na 7
Paker_3

Ja bym powiedziala, ze sie dlugo rozkreca, ale po pewnym czasie jest pare momentow godnych uwagi... Bylam na gorszych filmach w kinie niz ten, wiec nie zaluje ?7...

ocenił(a) film na 10
Rlyeh

Ja nie wiem jak mogą nie bawić filmy z Jasiem Fasolą. Jak dla mnie jedna z lepszych komedii jakie nakrecono. Polecam gorąco ten film - smiech to przecież zdrowie. Napewno poprawi humor w nudny ponury dzien. Jak dla mnie oczywiście 10/10

ocenił(a) film na 10
Chris1985

Miałem dopisać jedna z lepszych komedii jakie ostatnio nakrecono.

ocenił(a) film na 10
Paker_3

Drogi Pakerze, bylam na tym filmie z moja 9-letnia corka i bawilysmy sie fantastycznie. Scena spiewu operowego na targowisku rozsmieszyla mnie do lez.

Zaluje, ze film Cie nie rozbawil, moze dorosles do innych filmow i moze to jest naturalne?

Pozdrawiam
KD

ocenił(a) film na 8
Kadeczka

ty pakerze poprostu nie znasz się na humorze, albo wcale nie widziałeś tgo filmu:p bo dla mnie jest super!!!!!

ocenił(a) film na 7
Paker_3

"Zero humoru, siedzisz i modlisz sie, by jak najszybciej sie skończył." - Tak? A co lepiej w tym czasie porobić? Może przypakować, chudzinko? lol :)

ocenił(a) film na 6
Paker_3

Widzisz.....typ humoru prezentowanego przez Fasole jest dosc "specyficzny"...

Dla jednych jest on absolutnym idiotą,a dla drugich sprytnym,pomyslowym czlowiekiem w dodatku z poczuciem humoru..

Jak piszesz "zero humoru",to po prostu jest on dla ciebie ta pierwsza opcja,w dodatku wiadomo bylo na co tak naprawde ten humor jest nastawiony(gesty i miny)+ angielski humor(ironia..),

Dla mnie film powielał wczesniejsze mistrzowskie odcinki z Jasiem,ale jednak na pewno kto mial i chcial a zarazem lubi taki "typ " humoru obejrzal po prostu Fasole raz jeszcze.

ocenił(a) film na 4
Paker_3

fakt, atkinson nie popisal sie za bardzo. dla mnie srednio smieszny byl ten film. tak myslalem, ze moze juz mnie jego kreacja nie smieszy ale wlaczylem sobie jego starsze filmy i byly o wiele lepsze. chociaz dla mnie atkinson mistrzostwo osiagnal nie jako mr bean tylko w czarnej zmiji. genialny serial

ocenił(a) film na 2
Paker_3

Zgadzam sie z Toba -> film jest totalna pomylka -> pomimo tego, ze jestem wielkim fanem Mr Beana to musze przyznac, ze film w zaden sposob nie dorownuje wczesniejszym dokonaniom Jasia. Musze przyznac scena operowa i przepustki Vip byly smieszne, czy tez peleton ale nic poza tym. Film ma smieszyc od poczatku do konca a nie tylko fragmentami -> odnosze wrazenie ze wlasnie tym ludzie sugeruja sie oceniajac ten film. Co wiecej siedzac na sali kinowej zauwazylem, ze ten film smieszy ale ludzi <18. Nie wiem np co jest smiesznego w tym ze ktos macha sobie kamera przed twarza, czy tez siedz zamkniety w budce i patrzy przez dziury w deskach...

Wg mnie film film powinien zostac wypuszczony w ofercie dvd a ustapic miejsca innym zabawniejszym filmom.

Zreszta mamy chyba taki tydzien ze same "hity" wchodza do kina:
"Wakacje Jasia Fasoli" i "Pracownik miesiąca" - dystrubutorzy wiedza jak zadbac o widza w naszym kraju...

Paker_3

Co ty sie znasz debilu, idz oglądac Mode na Sukces.

ocenił(a) film na 10
tommy17

E tam, jak zwykle najłatwiej pojechać film. Mnie się bardzo podobał, jako że jestem fanką aktorzyny ^^ Moim zdaniem kolejna świetna robota, co nie znaczy, że nie warto. Warto iść, jeśli kogoś śmieszyły wcześniejsze filmy, ten również go rozśmieszy. Po prostu taki głupiutki film, akurat na wolną sobotę ;)

ocenił(a) film na 6
mddc

Humm... Ogólnie to Jaś zawsze dla mnie wymiatał,ale ten już nie jest taki dobry :) dałbym 7/10 ,ale że to Jaś to dałem 8. Wcześniejsze filmy lepsze IMO. Niektóre sceny robione na siłę dla rozbawienia ,ale niestety nie wyszły ^^

Kwic

Paker ty ciulu ... idz najlepiej na ten film i zobacz... film jest swietny a ty na bank same brazylijskie seriale ogladasz..-.-'