PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599897}

Wanted Man. Ścigany

Wanted Man
2024
4,7 385  ocen
4,7 10 1 385
Wanted Man. Ścigany
powrót do forum filmu Wanted Man. Ścigany

Najlepszy z tego filmu to plakat praktycznie nic sie nie dzieje Lundgren ledwo chodzi skoro scenariusz byl gotowy juz w 2006 roku to moze trzeba bylo ten film zrobic jak Lundgren mial 50 lat a nie jak teraz ma 66 a rusza sie jakby mial 90

Kamerzysta_Pl

Według mnie Dolph Lundgren w tym wieku powinien zakończyć karierę aktorską widać że jego nowe filmy to same szmiry ze się nie da ich oglądać z plakatem to się zgadzam w 100 % są o wiele lepsze od seansów już lepiej powspominać klasyki z lat 80 i 90 tych z tym aktorem.

ocenił(a) film na 7
Kamerzysta_Pl

Film będzie 25.10 o 20:00 na Pulsie

Kamerzysta_Pl

Zgadza sie!!! Ja to juz zauwazylem z jakies 8 lat temu gdy gral w filmie gdzie ze schodow nie zbiegal a schodzil.Wygladal jak ktos kto ma potworne problemy ze stawami kolanowymi i biodrami. Sceny walk tez byly zalosne bo LUNDGREN byl tak wolny i tak paralityczny ze cudem by bylo gdyby ktokolwiek dostal od niego cios. Przy tak wolnej koordynacji ruchu wiekszosc zbirow by trzymalo dystans i nie dalo sie trafic noga lub reka. Nie wiem dlaczego On tak kiepsko sie porusza i czy nie ma to czasem zwiazku z tym jego RZEKOMO wyleczonym rakiem nerki.Ten rak byl paskudny i naprawde wielki i ciezko mi uwierzyc w jego slowa z wywiadow ze wszystko tak gladko przeszedl.Mowil w wywiadzie ze lekarze dawali mu 3 lata zycia a od tej diagnozy minelo z 6 lat i ma sie dobrze... Chyba jednak dobrze sie nie ma skoro facet 66 lat porusza sie jak mezczyzna 87 letni. Nie wiem jak my SZARACZKI bedziemy wygladali i chodzili w wieku 66 lat ale jednak Lundgrenowi cos jest bo tak kiepsko nigdy nie chodzil... Powiem Ci szczerze ze odechciewa mi sie ogladac jego nowych filmow bo kluje mnie w oczy gdy inni podkladaja sie pod te wolne machania reka i padaja jak muchy... Jak chlop czuje sie stary to moze niech lepiej sie nie kompromituje w kinie akcji bo nie ma 46 lat a 66 a 66-latek udajacy mlodszego jest karykaturalne i zalosne dla widza...