w trailerze byla taka scenka z orcami biegnacymi po śniegu. czy ja tego ne zauwazylem w filmie czy tej sceny po prostu nie było?
1. Gdzie Ci orkowie mieliby niby biec?
2. Czy tylko mi się wydawało że Orczyca z mieczem była w 3 różnych scenach? Pomimo tego że kilka razy ginęła.
3. Może jak w przypadku Hobbita dali sceny z drugiej części? (Pomarzyć można!)
Być może byli w okolicach Ironforge albo w Alterac. To na pewno jest scena z rozszerzonej wersji ;) Kolejne części Hobbita kręcili równolegle, dlatego w pierwszym zwiastunie były sceny z drugiej.
Skąd oni mieliby się wziąć w Alterac, jak oni dotarli tam dopiero w drugiej wojnie, po zbudowaniu floty i ataku na Southshore? Atak na krasnoludy to też druga wojna. Może takie ośnieżone szczyty są gdzieś w Redridge Mountains, albo w okolicy Blackrock Mountain. A może to są sceny z drugiej części :)
Film nie jest w 100% zgodny z grami ;) Tak naprawdę nie wiadomo, czy w ogóle Pierwsza Wojna się już zakończyła czy dopiero rozpoczęła, wszystko wydaje się być inaczej poprowadzone, więc być może to jest jedna z końcowych scen, bo na pewno nie z drugiej części. Spojrzałem na mapę Eastern Kingdoms i jedyne śnieżne tereny to Alterac i Dun Morogh (Ironforge).