TEN "FILM" JEST SPIEPRZONY I ZROBIONY DLA DEBILI I IDIOTEK. NO CO W TYM FILMIE JEST KLIMATYCZNEGO? SEBIX KTÓRY MA BOGATEGO OJCA BIERZE ŚLUB, NA NICZYM NIE TRACI TYLKO ZYSKA. Cały konflikt to że ona chcę być za granicą a on nie. NO KU##A SERIO?????? Przypomnijcie sobie Wesele z 2004 jak powoli, powoli, bardzo zostały pokazywane kolejne kłamstwa, jak to wszystko było budowane, te napięcie, nawet to jak Wiesiek zdradził Eluśkę miało sens, nawet ta co miała włosy pomiędzy zębami była charakterem którego nie zapomnicie. A dlaczego? bo Wiesiek powiedział że ma "duży talent w temacie" to był genialny, tekst. A co rzuca Więckiewicz? NIC. Chodzi jakby miał kupę w majtkach i wymyśla sobie problemy. Wojnar od samego początku budził niepokój, nie wiedziałeś czy na końcu czasami kogoś nie zabiję jak w Dom Zły, nie wiedziałeś tego, co może się stać za nawet minutę, a w tym nowym gównie? co jest takiego ciekawego? bo Żydzi są pokazani? ja pier@@@@le wielka mi rzecz, cierpienie żydów. Ile już powstało setki tysięcy filmów genialnych na ten temat np. Pianista. Co Smarzowskiemu do łba strzeliło, żeby robić taki wątek? pewnie poparcie ideologiczne a za tym pieniądze. Tak naprawdę obojętnie która scena z pijanym notariuszem, jest lepsza niż całe nowe gówniane Wesele. Tylko żeby takie coś zrozumieć, to trzeba mieć mózg, a nie styropian.