Kibole zatrzymują parę młodą i z panem młodym śpiewają rasistowskie piosenki. Mały chłopczyk na weselu mówi wierszyk o mudżinach! Pewnie było więcej, ale wyłączyłem tą wizytówkę mego kraju!
I dlatego tak nisko oceniasz film, bo przedstawił Ci część prawdy o Polsce i Polakach?
Ważniejsze jest ją zmieniać, a nie uciekać. Więc nie wyjadę. I mam nadzieję, że wasz czas się kończy.
Jeśli uważasz że kraj w którym rządzą ludzie popierający ruchy faszystowskie jest w porządku to chyba powinieneś leczyć się na głowę. Wszystko w tym filmie idealnie pokazuje jak historia zaczyna zataczać koło. Już na marszach równości zaczynały się sceny gdzie kibole biją dzieci z tęczowymi flagami, a nawet tekst księdza o tęczowej zarazie został kiedyś naprawdę wypowiedziany przez pewnego księdza .. .
TĘ wizytówkę, nie "tą". Wzywam wszystkich prawdziwych Polaków do patriotycznego czynu w postaci stosowania ortografii ojczystego języka! Piętnujmy błędy!!! :)
TĘ wizytówkĘ!... nawet się wysłowić nie potrafisz, a gadasz coś o "swoim kraju"?
Wyjedź... zobacz, jak fajnie jest na zachodzie!
Zaimponowałeś mi teraz. Łapią za słówka osoby, które nie mają nic innego do powiedzenia. Siedź sobie w Amsterdamie, Berlinie, czy gdzie tam jesteś. Gejuj się, rysuj sobie tęczę na ulicy, chodź na parady, kłam i opowiadaj tym "idealnym europejczykom" jaki tu jest "faszyzm". Aaa i oczywiście zgłoś słowo "gejuj" bo to jest nieakceptowalne "dziś".