Przereklamowany film , na granicy gniota.Nie wspomnę już tutaj o 3 latach spędzonych w labiryncie i braku pomysłu na buldożery która na przykład można zniszczyć ogniem lub zwykłymi dzidami.Nie wspomnę też o bohaterze który za kare spędził noc niby bez jedzenia i klatkę która mógł otworzyć z kopa :) Film po prostu mnie śmieszy bo jest po prostu naiwny.
Moze dla dzieci? Nie wiem nie ogladalem. Mialem zamiar wrzucic online ale nie widzialem jednej dobrej wypowiedzi. Wiec raczej zal czasu.
Dokładnie tak jak mówisz...Jedynie ostatnie 15 minut daje nadzieję na lepszą drugą część.
Pomysł dość ciekawy ale, że tak powiem, film zrealizowany dla widza co uwielbia Saga Zmierzch itp.
Mnie się film podobał. Jeśli chodzi o o buldożery czyli te pająki to one raczej wyglądały na wpół mechaniczne więc drewnianą dzidą ciężko by mogło być :). Co do kary to już samo że przy wszystkich był wsadzony do klatki było w sensie jakimś upokorzeniem no bo niby jakie kary mają stosować wobec siebie skoro każdy człowiek jest na wagę złota w tej ich małej krainie :). Z resztą strach robi swoje.