Więzień labiryntu

The Maze Runner
2014
7,0 219 tys. ocen
7,0 10 1 219277
5,2 28 krytyków
Więzień labiryntu
powrót do forum filmu Więzień labiryntu

Obsada

ocenił(a) film na 10

Kaya Scodelario w obsadzie! Kto by się tego spodziewał? Miło będzie zobaczyć tą aktorkę w
jakiejś nowej produkcji. Zwłaszcza, że książka była wspaniała i liczę, że nie zepsują ekranizacji. :)

ocenił(a) film na 6
Sherrilyn

kogo ma grać Kaya Scodelario? ;o w obsadzie jej nie widzę, a w Skinsach ją uwielbiałam :D

ocenił(a) film na 10
cam1994

Będzie grać Teresę. Jeśli czytałaś książkę to wiesz o kogo chodzi, jeśli nie... Teresa jest jedyną dziewczyną w Labiryncie. :) Jedna z głównych ról. Dziwię się, że jeszcze nie jest dodana do obsady, ponieważ jej rola jest pewna stuprocentowo. :) Też lubię Kayę w Skinsach. Effy miała strasznie ciekawą psychikę.

ocenił(a) film na 6
Sherrilyn

Tak, pierwszą część czytałam ;) w sumie nie oglądałam jeszcze żadnego filmu z Kayą, pomimo tego że w kilku już grała, i ciekawa jestem jak zagra :) jak na tak pokręconą postać jak Effy to moim zdaniem z Skinsach wypadła dobrze. Jedna z najbardziej zapadających w pamięć postaci z całego serialu, zaraz obok Cassie z 1. generacji :)

ocenił(a) film na 10
Sherrilyn

Uważam, że cała obsada jest idealnie dopasowana! Znając umiejętności aktorskie Dylana, jestem przekonana, że zwali wszystkich z nóg. Od początku też widziałam Teresę jako kogoś takiego, jak Kaya... Nie mogę się doczekać trailera!