Więzień labiryntu

The Maze Runner
2014
7,0 219 tys. ocen
7,0 10 1 219277
5,2 28 krytyków
Więzień labiryntu
powrót do forum filmu Więzień labiryntu

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy ten film to kolejne młodzieżowe s-f, czy tym razem coś lepszego?

ocenił(a) film na 3
Rafalino_1000

Film dla młodzieży, imho nie warto, no ale każdy ma swoje własne preferencje :)

ocenił(a) film na 6
Rafalino_1000

powiem niezbyt ładnie: d***y nie urywa, ale zły też nie jest. Wg mnie już tego typu historyjki są nieco oklepane tylko sceneria się zmienia... :)

ocenił(a) film na 6
Rafalino_1000

moim zdaniem słaby, byłam dziś, tyła mi nie urwało, spodziewałam się lepszego filmu, ta 6(którą dałam) to i tak dużo

Rafalino_1000

Jestem ktora przecztal przed filmem trylogie i z gory mowie ze nie powala. Chociaz w ksiazce sie zakochalam. Omineli naprawde duzo waznych fragmentow. Chociaz jest to mowiac co innego niz bylo dotychczas. Tym razem jest dla wszystkich wielbicieli akcji s-f nie tylko dla nastolatek jak bylo z ostatnimi takimi filmami. Polecam ci bardzo cala ksiazkowa trylogie, nie zawiedziesz się.

ocenił(a) film na 8
Pinkusek

Ja nie czytałem trylogii, więc nie mam porównania, ale film bardzo mi się podobał :)
Lubię tego typu filmy ;D

ocenił(a) film na 10
Rafalino_1000

Ja nie czytałam trylogii, ale mam taki zamiar :3
A co do filmu to polecam, bo bardzo mi się podobał. Mi w pewnych momentach przypominał Igrzyska Śmierci < ale to moje opinia>/
Nie tylko dla nastolatek :)

Rafalino_1000

Czytałam książkę i ekranizacja mi się podobała. Jasne, nie było wszystkiego, co w książce, ale niektórych rzeczy po prostu nie da się przenieść na ekran :D Film nie tylko dla nastolatków i, przede wszystkim, nie ma wątku romantycznej miłości :D Także polecam :D