Jak już ktoś tu zauważył film ma specyficzny humor i fani Family Guy'a będą zachwyceni. Ja jestem taką osobą i film Onion Movie wywołał u mnie lawinę śmiechu. Już od dawna (jeśli w ogóle kiedyś) tak dobrze się nie bawiłem oglądając komedię. Fakt, że spaliliśmy się z kumplem masakrycznie przed filmem i potem cały film śmialiśmy się do łez ale myślę, że i bez palenia film byłby śmieszny.
Szczerze polecam mieszankę Mary Jane+Onion Movie bo po takim seansie myślę, że każdy da filmowi 10/10.
obejrzałem jeszcze raz na trzeźwo i nie radzę nikomu oglądać tego filmu w takim stanie...
u mnie owy film wywołał lawinę śmiechu na trzeźwo...według mnie film jest bardzo dobry...minimum 8/10
Siema!!
Raditz gdy czytam Twój komentarz to rwie mnie ze śmiechu na samo wspomnienie tego filmu!!! "Dawaj film koleś!! Impreza!! Impreza!! UUUUuuuu!!! Yeeaaaa!! Tak wy pieprzone cioty!!!" ;P
Dodam że oglądałem go pierwszy raz także po "Zielonym", i także jestem fanem filmów Ritchiego jesli o to Ci chodziło. Pozdro Ziomek filmik zajebisty .