Wiarołomni

Trolösa
2000
7,8 1,1 tys. ocen
7,8 10 1 1111
6,0 4 krytyków
Wiarołomni
powrót do forum filmu Wiarołomni

Najnudniejszy film jaki obejrzalem do konca. Chyba tylko Bergman mogl sobie pozwolic na napisanie takiego scenariusza. Szkoda, ze filmu nie rezyserowal. A odtworczyni glownej roli zenskiej nie do konca byla naturalna - osmielam sie stwierdzic wbrew jednej ze wczesniejszych opinii. Film niepozbawiony zalet, ale sa one niestety przytloczone przez.. Pisalem juz przez co.

użytkownik usunięty

Niezgadzam sie z Toba,owszem film jest dlugi,a kiedy pierwszy raz poszedlem na niego do kina to slowo daje ze po 20 minutach chcialem wyjsc...na szczescie bardzo rzadko wychodze z kina i dzieki temu zobaczylem wspanialy film o zyciu.
Ale oczywiscie mozesz miec swoje zdanie,po to chyba stworzono ten serwis ;)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6

mam wątpliwości, czy o życiu. gość spełniający się zawodowo realizując swoje pasje, które były dla niego najważniejsze, mający kochankę, pieniądze (tak wiem, szczęścia nie dają) po tym jak żona odeszła z innym, proponuje swojej córce wspólne samobójstwo. chyba, że czegoś nie zrozumiałem z tym listem, bo akurat byłem po lekkiej drzemce. ilu znasz ludzi, których oboje rodziców popełniło samobójstwo z powodów miłosnych? to nie jest o życiu, tylko o przeżywaniu problemów bardziej niż to w życiu się dzieje. film interesujący mimo wszystko i pozostawiający w pamięci, jednak z powodu raczej bujnej wyobraźni scenarzysty, a nie tego, że dotyka realnych problemów.

użytkownik usunięty

Boże! Widzisz i nie grzmisz ?!

PS
Drogi kanpaku!
Pozwól, że dam Ci wskazówkę, jakiej wielokrotnie udzielał nam-uczniom, mój nieodżałowany polonista :
" Walnij się,chłopcze, patelnią. Ze dwa razy i porządnie."

ocenił(a) film na 9

Niby nudny ale go obejrzałeś, niby trudny w odbiorze ale ma prawie 8 gwiazdek, nawet pokusiłeś sie o jego zrecenzowanie... Kiedyś (dawno temu) poszedłem na Odyseję Kubricka i miałem podobną opinię do Twojej obecnej. Film jednak długo "siedział" we mnie i nadszedł czas gdy go pokochalem. Film Wiarołomni jednak nie jest dla Ciebie obojętny, gdyż go zauważyleś i o nim dyskutujesz.