7,7 160 tys. ocen
7,7 10 1 160227
5,6 34 krytyków
Wielki Mike. The Blind Side
powrót do forum filmu Wielki Mike. The Blind Side

9/10...

użytkownik usunięty

Świetny film. Bardzo mi się podobał, choć nie lubię zbyt długich produkcji, tutaj tego czasu się nie odczuło. Sandra jak zwykle nie zawiodła. Były momenty wzruszające, a i można było też się pośmiać, jak dla mnie to film odrobinę przesłodzony w niektórych miejscach, ale ogólnie wypada bardzo dobrze.
9/10.
Polecam!

-----------------------------------------------------------
Zapraszam na mojego bloga: http://www.filmweb.pl/user/Thomass
Znajdziesz tam między innymi listę ostatnio oglądanych przeze mnie filmów wraz z opiniami i ocenami. ;)

Długie to jest "2012" albo "Avatar". Dwie godziny to powinien być standard ;)

użytkownik usunięty
Mikez

Standard to jest koło 1,5h.

Dlatego napisałem, że dwie godziny to powinien być standard, a nie że jest. 1,5 godz. to jest nic, a przyjęło się jako standard dlatego, że większość filmów nie ma zbyt wiele do zaoferowania i oglądanie ich dłużej niż te 1,5 godziny mogłoby być zbyt wielkim wyzwaniem dla ludzkiej cierpliwości.

ocenił(a) film na 9

Mówicie 2 godz? Hm... nie odczułam tego. Film "płynął jak po maśle", w dobrym znaczeniu. ;d Mam takie samo zdanie jak Ty. Niektóre momenty przesłodzone, lecz szczerze mówiąc już ich nie pamiętam... ;d Zwróciłam uwagę jedynie podczas oglądania. Za to pamiętam sceny, które mnie wzruszyły, rozśmieszyły, te co zostaną w mojej głowie na długo. ;) Sandra pokazała klasę! I to jaką.
Również 9/10 + dodanie do ulubionych... ;)
Ja także GORĄCO polecam!

użytkownik usunięty
a_zaar_94

Niektóre filmy mają też 70-80 min. i są jeszcze naciągane, więc nie wiem czy 2h standard to byłby dobry pomysł, bo jeszcze bardziej by naciągali.