7,7 160 tys. ocen
7,7 10 1 160227
5,6 34 krytyków
Wielki Mike. The Blind Side
powrót do forum filmu Wielki Mike. The Blind Side

film przepiękny.Daje dużo do myślenia.Niesamowita rola Sandry Bullock.Warto obejrzeć naprawdę!

ocenił(a) film na 5
Ayo23

Chcesz obejrzeć dobry film na faktach autentycznych? polecam "Mój przyjaciel Hachiko".Moim zdaniem o wiele lepszy niż "Wielki Mike". pozdrawiam.

piotrekbuchnowski

właśnie mam ten film ściągnięty i mam zamiar go obejrzeć,słyszałam że bardzo fajny:)
A ja polecam film ''Pogorzelisko'' :)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
Ayo23

"Pogorzelisko" widziałem oceniłem na 7.Jesli możesz to poleć mi coś jeszcze,patrzyłem na filmy które widziałaś i oceny są podobne do moich więc możemy mieć podobny gust. pozdro

piotrekbuchnowski

Rozumiem.Polecić Ci mogę wiele filmów ale nie wiem jakie oglądałeś.Zapewne ''Doskonały świat'' albo Gran Torrino''też widziałeś.Clint Eastwood ma dużo świetnych filmów więc polecam,nie wiem czy widziałeś jego filmy:)

ocenił(a) film na 5
Ayo23

Widziałem te filmy i sporo innych Eastwood'a.Z tego co mogę zobaczyć u Ciebie na profilu to filmy "Telefon" i "Zło",których nie widziałem a dałaś dobre oceny wiec myślę ze mogą mi się spodobać.

piotrekbuchnowski

tak,dałam dobry i polecam bo nie były takie złe.Bardziej mi się podobał ''telefon'' ale może Tobie się oba spodobają:)

piotrekbuchnowski

spoko mi też sie film podobał ale zawsze jest ktoś mądrzejszy kto pragnie sprowadzić Cię do poziomu gleby lub też gówna :)