nie żebym nie zrozumiała tam coniecoś,ale w sumie:co tam rozumieć?? nic odkrywczego,masa nielogiczności(ale w sumie u Kaufmana to normalne) no i w sumie zawód.
Uwielbiam tego scenarzystę a tu takie coś...
I to tłumaczenie tytułu!!!
Co za kretyn takie wymyślił:/ w ogóle ta cała ich "bijatyka plemników"nie ma nic wspólnego ani z orginalnym tytułem ani nawet z treścia filmu:/;/:/
Masz racje... tłumaczenie jest do dupy. Kto to robi? Jakiś ćwok... Ja bym dała tytuł: "Ludzka osobowość", ale wieesz, to w końcu komedia... tytuł nie może brzmieć poważnie. Jak dla mnie to nie była komedia. Ja się załamałam jak obejrzałam ten film. Przesłanie sprawiło... że gdybym miała faceta przed oczami to... agrr dokonałabym tępym widelcem amputacji pewnej części ciała xD Takiego doła złapałam, że szkoda gadać. Człowiek marzy o tej wolności, życiu w zgodzie z matką naturą. Okazuje się jednak, że ludzie są takimi istotami... które nie potrafią opuścić swojego świata. Przywiązanie do zaspokajania żądzy i cielesnych przyjemności góruje nad wartościami jakie pragnie każda dusza człowieka. Straszne :( Tak na prawdę sami wydajemy na siebie wyrok i dajemy się uwięzić swoim potrzebom.
B. dobry film.
Pozdrawiamm
Raczej nazwałabym ten film Ludzka natura, ale zgadzam sie z powyższą wypowiedzią!Co do zakonczenie było takie prawdziwe...:-)W sumie taki dziwny film
mi się film nie podobał ;DD.
był jakiś... dziwny. i wgl nie odczułam, że to komedia, nie śmiałam się z niczego oprócz tego, jak można tak spieprzyć, za przeproszeniem, film xDD
pzdr. ; )
wracaj do macania kur. filmoznawcy z ciebie nie bedzie.. . ps. zupa ci sie przypala.