6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196173
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

7/10

ocenił(a) film na 7

Film zasługuje tylko na ocenę dobrą i nic poza tym ! Zabrakło mi rozwinięcia wątku samej zarazy
tego wspomnianego gagatka "0" , poza tym końcówke też można by było zrobić bardziej pod
akcje.Ogólnie WWZ oglądalo się bardzo dobrze Brad jak zawsze na wysokim poziomie , Daniella
Kertesz "Segen" też dała rade czyli gra aktorska głównych bohaterów super! Scenariusz tego filmu
jest naprawdę dobry w który wykorzystano różnorodność scenerii i zaserwowano nam naprawdę
niezłe efekty !

welna23

Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Mimo kilku nieścisłości - braku konsekwencji, film świetnie się ogląda i Brad jak zwykle w dobrej formie. Nie lubię filmów o tematyce zombie ale ten mnie wciągnął, pokąsał na całego :)

ocenił(a) film na 7
carmen8_fw

Ja również nie oglądam i nie przepadam za zombie ale, ten nawet gdybyśmy zmienili że to nie zombie tylko jakaś specyficzna choroba , zaraza , wirus opętała tych ludzi też byłoby dobrze !

ocenił(a) film na 7
welna23

Dokładnie, zabrakło rozwinięcia co do zarazy, ale niestety to mankament wszystkich filmów w tych czasach, efekty ponad wszystko a fabuła to dodatek ;)
Chociaż temat o zombi znudził mi się totalnie to film oglądało się przyjemnie.