6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196182
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

Po 50 min filmu gralam juz w bingo na telefonie . Nudny nie powiem gra aktorska dobra ale sam film mnie nie wciagna a szkoda bo dlugo czekalam aby Pita zobaczyc w takiej roli .

ocenił(a) film na 6
sarax100

No i wszystko jasne.

sarax100

Grałaś na telefonie w kinie?

Ancient_Behemoth

Jasne ze nie znalazlam w necie super jakosc filmu i ogladalam w domu i dobrze bo mialam sie na niego isc do kina i zalowala bym potem

ocenił(a) film na 5
sarax100

Byłem, widziałem, nie polubiłem. Tematykę zombie uwielbiam, ale ten film to niestety porażka. Szkoda, bo Brada Pitta bardzo lubię ;/ Już mogę przeboleć, że zombie biegają, ale faktu, że nagle wszystkie są atletami i akrobatami już nie. Te nienaturalne skoki na dużą odległość to kompletny niewypał, a ten motyw z ich przejściem przez mur kompletnie mnie załamał. Generalnie trochę napięcia na początku, trochę na końcu. ...i jeszcze te przemyślenia Gerryego na końcu filmu... Ten film powinien być chyba sklasyfikowany jako horror familijny.
Daję 5/10 tylko i wyłącznie za Brada Pitta.

ocenił(a) film na 7
GolecWTF

musisz siać ten spam wszędzie ??

ocenił(a) film na 9
GolecWTF

Po primo to ten film był wg mnie bdb, a po drugie primo to zdziwiło cię to wysportowanie zmoniaków tylko dlatego, że wszystkie inne filmy o tej tematyce, które oglądałeś pokazywały, że te stwory są wolne. Dlatego jesteś do tego widoku przyzwyczajony, a nie wiadomo jak byłoby na serio więc nie krytykuj.

ocenił(a) film na 5
Patrykx200

To chyba zależy od tego jak przed przemianą były wysportowane... to przynajmniej jest logiczne. Mogą się np. mniej męczyć, albo w ogóle się nie męczyć, ale jakoś nie zauważyłem, żeby im mięśnie rosły itd.