6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196182
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

Przeglądając komentarze filmwebu jest mnóstwo wypowiedzi inteligentów którzy pozjadali
wszystkie rozumy i dostrzegają najdrobniejsze nawet błędy niejasności niemożliwości itp itd.

Ja jako zwykły zjadacz chleba poszłam sobie do kina, obejrzałam film w 3D i jestem bardzo
zadowolona. Nie myślałam: "ale czy to możliwe?'', "ale ja bym tak nie zrobiła!", "och co za głupota"
.. Film ma fabułę prostą i ciekawą. Akcja się toczy szybko, Pitt i reszta dają radę, efekty fajne i
nieprzesadzone. Dla mnie dobre kino akcji.

ocenił(a) film na 7
roslinadoniczkowa

Dokładnie tak powinno się traktować kino. A przynajmniej ja nie biorę go na poważnie. Chyba właśnie dlatego w moich ulubionych znajdują się takie, a nie inne filmy. :D

roslinadoniczkowa

Film jest dobry,ale jednak liczyłam na troszkę więcej akcji, oczekiwałam bardziej mrocznego klimatu. Fakt są różne niedoróbki,ale przecież zdarzają się one w większości filmów! A pomysł jest fajny i inny niż dotychczas w tego typu filmach. A B.Pitt jak zwykle super:)
W ogóle polecam książkę na podstawie,ktorej powstał ten film.
Odrobinka więcej napięcia i byłabym zupełnie zadowolona:)
Polecam!

roslinadoniczkowa

Czyli jestes takim zwykłym człowiekiem czytającym FAKTA ;) taka papka dla niewykształconego społeczeństwa gdzie Lśnienie to shit ;)

a co to jest Lśnienie... wyszło w 3D? nie kur.... a wyszło w 10D a muzyke robił sam Hans Zimmer (oczywiscie nic do niego nie mam, ba kocham gościa za to co robi)

ocenił(a) film na 8
biggie87

Jestem po prostu indywidualnym odbiorcą, któremu może się podobać to co Tobie niekoniecznie i który nie musi zachwycać się filmem tylko dlatego że jest klasykiem. Lśnienie odznacza się w historii horroru, ale wg mnie nie jest to arcydzieło.

A to że coś wyszło w 3D nie świadczy o tym że jest to film dla tępych mózgów i nie można go pochwalić.