6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196182
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

mam nadzieje, ze caly film bedzie tak dobry jak zwiastun:)

Jak dla mnie by bylo jeszcze lepiej to mogloby nie byc HAPPY ENDu

ocenił(a) film na 6
adas_tcz_filmweb

nie będzie, to pierwsza część z trylogii

ocenił(a) film na 8
spectralheaven

Faktycznie ten zwiastun wgniata w fotel.

ocenił(a) film na 3
spectralheaven

To mam nadzieje, ze cala trylogia bd trzymala poziom jaki pokazali na zwiastunie. Juz sie doczekac nie moge:) i oby w 3D nie bylo

ocenił(a) film na 3
adas_tcz_filmweb

To miał być dobry zwiastun? Ha! Mnie utwierdził w przekonaniu, że z zajebistego materiału i scenariusza który bardzo nawiązywał do książki, zrobili widowisko a la Transformers. I jeszcze PEGI 13... Co za tandeta.

ocenił(a) film na 3
Dzidas

Ja ksiazki tej nie czytalem, wiec nie wiem jak bardzo ich ponioslo. Zas do tego PEGI 13 to juz opadl mi zapal, jeszcze tylko brakuje by to w 3D zrobili:/ byle tylko wiecej $ wlecialo. To jest przeciez film o zombie, a nie o robotach. Moim zdaniem juz nie bd filmu o umarlakach by bylo PEGI 18.

adas_tcz_filmweb

2012 też miał dobry zwiastun:) WWZ skończy podobnie. Adaś, nie ma PeGi 18;)

ocenił(a) film na 3
Lu_0

Mam nadzie, ze tak nie bedzie. Heh nie wiedzialem, ze nie ma Pegi 18:) to niech zrobia kiedys film o zombie co bd kategoria wiekowa +18:)

adas_tcz_filmweb

Producenci nie wyłożą milionów na kinowy film o zombie z takim rozmachem i taką obsadą z kat. 18+ (R). Pozostaje serial Walking Dead.

ocenił(a) film na 3
Lu_0

Który, po beznadziejnym 2 sezonie, wspiął się troszeczkę do góry i pomału znowu spada... Eh. :D

ocenił(a) film na 3
Lu_0

Nie ogladalem ani jednego odc. Warty? I gdzie mozna obejrzec/kupic(z napisami PL)jesli jest tego warty.
Wedlug mojego gustomierza pokazalo mi 82%, no prosze. Nie zebym nie lubil takich rzeczy:)

ocenił(a) film na 9
adas_tcz_filmweb

Dzisiaj po 23 będzie na TVP1

ocenił(a) film na 3
killfrenzy8282

Dzieki:) lukne co to takiego

ocenił(a) film na 9
adas_tcz_filmweb

Dokładniej o 23.15.Nie ma za co.Tylko że to już 2 Sezon

ocenił(a) film na 3
killfrenzy8282

Jest moze gdzies fo kupienia ten serial z polska wersja jezykowa? Na allegro jak patrzylem to brak niestety.

ocenił(a) film na 9
adas_tcz_filmweb

Hmmmm.Może spróbuj w Media Markcie albo Empiku.Jeśli nie będzie to znaczy że jeszcze w PL nie ma

ocenił(a) film na 3
killfrenzy8282

W Media Markt bylem wczoraj i nie ma. Jeszcze cztery razy nazwe musialem powtarzac kobicie. Zas na allegro jest ale niestety bez polskiej wersji jezykowej.

adas_tcz_filmweb

W XXI wieku nie potrafisz sobie poradzić ze zdobyciem filmu?:)
Przypomniało mi się; obejrzyj "Dead Set".

ocenił(a) film na 3
Lu_0

Sciagnac to kazdy potrafi:)
Ok zobacze co to takiego.

ocenił(a) film na 7
adas_tcz_filmweb

mam na to ogromna nadzieje. to by wreszcie bylo cos innego