mam nadzieje, ze caly film bedzie tak dobry jak zwiastun:)
Jak dla mnie by bylo jeszcze lepiej to mogloby nie byc HAPPY ENDu
To mam nadzieje, ze cala trylogia bd trzymala poziom jaki pokazali na zwiastunie. Juz sie doczekac nie moge:) i oby w 3D nie bylo
To miał być dobry zwiastun? Ha! Mnie utwierdził w przekonaniu, że z zajebistego materiału i scenariusza który bardzo nawiązywał do książki, zrobili widowisko a la Transformers. I jeszcze PEGI 13... Co za tandeta.
Ja ksiazki tej nie czytalem, wiec nie wiem jak bardzo ich ponioslo. Zas do tego PEGI 13 to juz opadl mi zapal, jeszcze tylko brakuje by to w 3D zrobili:/ byle tylko wiecej $ wlecialo. To jest przeciez film o zombie, a nie o robotach. Moim zdaniem juz nie bd filmu o umarlakach by bylo PEGI 18.
Mam nadzie, ze tak nie bedzie. Heh nie wiedzialem, ze nie ma Pegi 18:) to niech zrobia kiedys film o zombie co bd kategoria wiekowa +18:)
Producenci nie wyłożą milionów na kinowy film o zombie z takim rozmachem i taką obsadą z kat. 18+ (R). Pozostaje serial Walking Dead.
Który, po beznadziejnym 2 sezonie, wspiął się troszeczkę do góry i pomału znowu spada... Eh. :D
Nie ogladalem ani jednego odc. Warty? I gdzie mozna obejrzec/kupic(z napisami PL)jesli jest tego warty.
Wedlug mojego gustomierza pokazalo mi 82%, no prosze. Nie zebym nie lubil takich rzeczy:)
Jest moze gdzies fo kupienia ten serial z polska wersja jezykowa? Na allegro jak patrzylem to brak niestety.
Hmmmm.Może spróbuj w Media Markcie albo Empiku.Jeśli nie będzie to znaczy że jeszcze w PL nie ma
W Media Markt bylem wczoraj i nie ma. Jeszcze cztery razy nazwe musialem powtarzac kobicie. Zas na allegro jest ale niestety bez polskiej wersji jezykowej.
W XXI wieku nie potrafisz sobie poradzić ze zdobyciem filmu?:)
Przypomniało mi się; obejrzyj "Dead Set".