Koniec filmu został przerobiony, więc wiele wypadło, przede wszystkim bitwa o Moskwę a szkoda, bo podobno była niezła. W razie co dajcie linka, gdzie to można obaczyć.
Na pewno na DVD/BD alternatywne zakończenie nie pojawi się w kinach, scen wyciętych jest mnóstwo nie tylko 3 końcowy akt filmu , nie był przerobiony ale wycięty w całości to właśnie sceny z Rosji.
A jesteś w stanie wskazać stronę gdzie znajdę co zostało wycięte? może jakieś info o wersji dvd, wersji reżyserskiej?
To z uwagi jak mnie wcześniej potraktowałeś.
Masz dostęp do internetu i chyba po angielsku potrafisz sklecić zdanie , tak zakładam , wiec sobie poszukaj.
Znalazłem, ale byłem ciekaw czy może ty znalazłeś coś wcześniej, Zreztą sam zachowałeś się jak totalny debil i nadal to robisz na forach filmwebu.
To życzę powodzenia w trwaniu , wielu myśli tak o tobie, kojarzysz mi się z ownerem.
Żegnam i obyśmy sie tu więcej nie spotkali.
Jak by co to ty ciągle zachowujesz się jak debil, wszędzie byś tylko krytykował ten film i ciągle szukasz kłótni jak znam życie to w realu pewnie jesteś frajerem i tylko w necie taki z ciebie cwaniaczek co to myśli że jest fajny jak wszystkim ciśnie.
Nie rozumiem o co ci chodzi, to co napisałem to nie pycha tylko prawda. Może trochę za ostro pojechałem mówiąc że w realu jesteś frajerem (nie wiem tego), bo nic złego nie powiedziałeś do mnie ale inni na pewno nie uważają że to było za ostre.
Połykacze wszelkiego maści łajna jak ty i tobie podobni wyłażą tu co jakiś czas , tak że nie martw sie nie jesteś pierwszy i nie ostatni.
Cóż historia lubi się powtarzać.
Nie wiem co miałeś na myśli pisząc że "dużo trzeba żeby mnie z równowagi wyprowadzić" a potem "Tak że nażryj się tym gównem aż ci uszami zacznie wychodzić. Smacznego"
Wystarczy byle co napisać nawet nie musi cię to obrazić a ty już się rzucasz na wszystkich i ich obrażasz więc raczej nie trzeba dużo żeby cię wyprowadzić z równowagi.
Wyzwałeś mnie , a zaraz po tym sie usprawiedliwiałeś do tego widać że liczysz na przy klask gmnazjady.
Nie wiem czy zauważyłeś ale wypowiadam się teraz przy innej rozmowie. Może i mam post wyżej ale go nie rozumiem tak jak większości twoich wypowiedzi
Jeżeli masz to w dupie to ja tez choć nie rozumiem twoich wcześniejszych wpisów chyba że Fallen to twój najlepszy funfel , czyli rozchodzimy sie w zgodzie.
Żegnam i nie chce mieć z wami nic wspólnego.
Wyjaśnię
tam gdzie cię cytowałem chodziło mi o to że mówisz że nie można wytrącić cię z równowagi, a i tak piszesz obraźliwe teksty - paradoks.
Wyżej stwierdziłem że jesteś cwaniaczkiem co wszystkim ciśnie i myśli że jest fajny
Co nie ma kto ciebie poprzeć to nie odpisujesz ? musisz mieć do tego publiczność ?
Przeczytaj sobie z góry na dół wszystkie komentarze pod postem autora , i kto tu na kogo najeżdża?
Z tego co wyżej przeczytałem to wychodzi na to że ktoś cię zjechał ale nie wiem w jakiej to było rozmowie a trochę nie chcę mi się szukać i w zemście ty go tu potraktowałeś tak samo. Ale widziałem kilka twoich komentarzy jeszcze pod tym filmem i większość jest negatywna. Nie rozumiem z kąt ten durny pomysł z publicznością przecież jeśli czegoś nie napiszę to nikt nie stanie po mojej stronie ani przeciw mnie, z kąt mam wiedzieć że nie mam publiczności skoro nic nie napisałem.
Przez masz go w znajomych dodanego , facet nie rozmawiasz z gówniarzem , ja mam tu posty zmieszczone przed tym jak ten film wszedł do kin.
Jak nic nie napisałeś wpieprzasz sie do rozmowy : ''Jak by co to ty ciągle zachowujesz się jak debil, wszędzie byś tylko krytykował ten film i ciągle szukasz kłótni jak znam życie to w realu pewnie jesteś frajerem i tylko w necie taki z ciebie cwaniaczek co to myśli że jest fajny jak wszystkim ciśnie.''
Napisałeś to zaraz po tym jak ja uciąłem z nim ta słomiana gadkę.
Co z tego że mam go w znajomych? Mówiąc "facet nie rozmawiasz z gówniarzem" masz na myśli że ja nie rozmawiam z gówniarzem(ty)? Chodzi ci o to że już przed premierą się kłóciliście?
Przecież on cię normalnie zapytał o info a ty zacząłeś mu cisnąć.
Jeśli chodzi o to co mnie zacytowałeś to przecież mi odpowiedzieli a ty potem "Publiczność dopisuje?" to ci nie odpowiedziałem a potem napisałeś "Co nie ma kto ciebie poprzeć to nie odpisujesz ? musisz mieć do tego publiczność ?" z kąt mam wiedzieć że publiczność nie odpiszę skoro sam jeszcze nic nie napisałem
Czytaj ze zrozumieniem bo wiedzę ze się w tym zaczynasz gubić powoli.
Nie normalnie sie zapytał bo wcześniej pod innym wątkiem mnie zaatakował tak że go nie broń.
Przeczytaj sobie to i jak byś to sobie zinterpretował.
The_Fallen
wczoraj
Olej go, nie karm trolla który nie wie że nie jest trollem.
w odpowiedzi na post: AnthonyCole zgłoś nadużycie |
odpowiedz
Metody_filmweb
wczoraj
dokladnie kadim to troll - od razu widac
w odpowiedzi na post: The_Fallen zgłoś nadużycie |
odpowiedz
AnthonyCole
wczoraj
Dobrze gadasz :)
w odpowiedzi na post: The_Fallen zgłoś nadużycie |
odpowiedz
kadim_filmweb
wczoraj
Publiczność dopisuje?
Tyle że później napisałeś "Co nie ma kto ciebie poprzeć to nie odpisujesz ? musisz mieć do tego publiczność ?" A z kąt pomysł że nie mam publiczności, skoro nic nie napisałem bo rozumiem że to co zacytowałem był do tego co ty cytujesz
To ci podałem przykład publiczności masz jakiś Metody,Fallen,smakosh,morgana000 i twoja aprobata ''Dobrze gadasz :)''
Dobra, bo chyba nigdy się nie zrozumiemy. Mam nadzieję że jeśli jeszcze raz się spotkamy to nie będzie tak źle jak teraz. Nara