6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196182
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

Koniec filmu został przerobiony, więc wiele wypadło, przede wszystkim bitwa o Moskwę a szkoda, bo podobno była niezła. W razie co dajcie linka, gdzie to można obaczyć.

Nigdzie.

użytkownik usunięty
kadim_filmweb

jeszcze nigdzie? :-)))

Na pewno na DVD/BD alternatywne zakończenie nie pojawi się w kinach, scen wyciętych jest mnóstwo nie tylko 3 końcowy akt filmu , nie był przerobiony ale wycięty w całości to właśnie sceny z Rosji.

kadim_filmweb

A jesteś w stanie wskazać stronę gdzie znajdę co zostało wycięte? może jakieś info o wersji dvd, wersji reżyserskiej?

The_Fallen

Ja już podawałem tu linki , sam sobie poszukaj panie wszystko wiedzący.

kadim_filmweb

Czy ja próbuje być dla ciebie teraz jakiś negatywny? Grzecznie się pytam.

The_Fallen

To z uwagi jak mnie wcześniej potraktowałeś.
Masz dostęp do internetu i chyba po angielsku potrafisz sklecić zdanie , tak zakładam , wiec sobie poszukaj.

kadim_filmweb

Znalazłem, ale byłem ciekaw czy może ty znalazłeś coś wcześniej, Zreztą sam zachowałeś się jak totalny debil i nadal to robisz na forach filmwebu.

The_Fallen

To życzę powodzenia w trwaniu , wielu myśli tak o tobie, kojarzysz mi się z ownerem.
Żegnam i obyśmy sie tu więcej nie spotkali.

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

Jak by co to ty ciągle zachowujesz się jak debil, wszędzie byś tylko krytykował ten film i ciągle szukasz kłótni jak znam życie to w realu pewnie jesteś frajerem i tylko w necie taki z ciebie cwaniaczek co to myśli że jest fajny jak wszystkim ciśnie.

AnthonyCole

Co za elokwencja gratuluje , nie ma to jak pycha.

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

Nie rozumiem o co ci chodzi, to co napisałem to nie pycha tylko prawda. Może trochę za ostro pojechałem mówiąc że w realu jesteś frajerem (nie wiem tego), bo nic złego nie powiedziałeś do mnie ale inni na pewno nie uważają że to było za ostre.

AnthonyCole

Olej go, nie karm trolla który nie wie że nie jest trollem.

The_Fallen

dokladnie kadim to troll - od razu widac

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

Dobrze gadasz :)

AnthonyCole

Publiczność dopisuje?

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

jaki pamiętliwy...lol

morgana000

Chyba jednak mniej niż zero.

kadim_filmweb

Hahahahahaahhaha, przegrałeś życie.

smakosh

Połykacze wszelkiego maści łajna jak ty i tobie podobni wyłażą tu co jakiś czas , tak że nie martw sie nie jesteś pierwszy i nie ostatni.
Cóż historia lubi się powtarzać.

kadim_filmweb

Oj misio się popłakał, bo w internecie gnoją go tak jak w prawdziwym życiu?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

Nie wiem co miałeś na myśli pisząc że "dużo trzeba żeby mnie z równowagi wyprowadzić" a potem "Tak że nażryj się tym gównem aż ci uszami zacznie wychodzić. Smacznego"
Wystarczy byle co napisać nawet nie musi cię to obrazić a ty już się rzucasz na wszystkich i ich obrażasz więc raczej nie trzeba dużo żeby cię wyprowadzić z równowagi.

AnthonyCole

Ale chwila nie pisałem do ciebie , wyżej masz post więc się do niego odnieś.

AnthonyCole

Wyzwałeś mnie , a zaraz po tym sie usprawiedliwiałeś do tego widać że liczysz na przy klask gmnazjady.

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

Nie wiem czy zauważyłeś ale wypowiadam się teraz przy innej rozmowie. Może i mam post wyżej ale go nie rozumiem tak jak większości twoich wypowiedzi

AnthonyCole

Jeżeli masz to w dupie to ja tez choć nie rozumiem twoich wcześniejszych wpisów chyba że Fallen to twój najlepszy funfel , czyli rozchodzimy sie w zgodzie.
Żegnam i nie chce mieć z wami nic wspólnego.

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

Wyjaśnię
tam gdzie cię cytowałem chodziło mi o to że mówisz że nie można wytrącić cię z równowagi, a i tak piszesz obraźliwe teksty - paradoks.
Wyżej stwierdziłem że jesteś cwaniaczkiem co wszystkim ciśnie i myśli że jest fajny

AnthonyCole

A ty dalej swoje.

AnthonyCole

Ale nie do ciebie to pisałem tak że nie wiem o co ci chodzi ? Co to jakaś kolaboracja ?

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

Po prostu wtrąciłem się do rozmowy, tyle.

AnthonyCole

Co nie ma kto ciebie poprzeć to nie odpisujesz ? musisz mieć do tego publiczność ?
Przeczytaj sobie z góry na dół wszystkie komentarze pod postem autora , i kto tu na kogo najeżdża?

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

Z tego co wyżej przeczytałem to wychodzi na to że ktoś cię zjechał ale nie wiem w jakiej to było rozmowie a trochę nie chcę mi się szukać i w zemście ty go tu potraktowałeś tak samo. Ale widziałem kilka twoich komentarzy jeszcze pod tym filmem i większość jest negatywna. Nie rozumiem z kąt ten durny pomysł z publicznością przecież jeśli czegoś nie napiszę to nikt nie stanie po mojej stronie ani przeciw mnie, z kąt mam wiedzieć że nie mam publiczności skoro nic nie napisałem.

AnthonyCole

Przez masz go w znajomych dodanego , facet nie rozmawiasz z gówniarzem , ja mam tu posty zmieszczone przed tym jak ten film wszedł do kin.

AnthonyCole

Może i tak go potraktowałem to dlaczego mnie zaczepia i się w durny sposób pyta o podanie linków.

AnthonyCole

Jak nic nie napisałeś wpieprzasz sie do rozmowy : ''Jak by co to ty ciągle zachowujesz się jak debil, wszędzie byś tylko krytykował ten film i ciągle szukasz kłótni jak znam życie to w realu pewnie jesteś frajerem i tylko w necie taki z ciebie cwaniaczek co to myśli że jest fajny jak wszystkim ciśnie.''
Napisałeś to zaraz po tym jak ja uciąłem z nim ta słomiana gadkę.

AnthonyCole

Widzę ze dość krótka masz pamięć.

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

Co z tego że mam go w znajomych? Mówiąc "facet nie rozmawiasz z gówniarzem" masz na myśli że ja nie rozmawiam z gówniarzem(ty)? Chodzi ci o to że już przed premierą się kłóciliście?

Przecież on cię normalnie zapytał o info a ty zacząłeś mu cisnąć.

Jeśli chodzi o to co mnie zacytowałeś to przecież mi odpowiedzieli a ty potem "Publiczność dopisuje?" to ci nie odpowiedziałem a potem napisałeś "Co nie ma kto ciebie poprzeć to nie odpisujesz ? musisz mieć do tego publiczność ?" z kąt mam wiedzieć że publiczność nie odpiszę skoro sam jeszcze nic nie napisałem

AnthonyCole

Czytaj ze zrozumieniem bo wiedzę ze się w tym zaczynasz gubić powoli.
Nie normalnie sie zapytał bo wcześniej pod innym wątkiem mnie zaatakował tak że go nie broń.
Przeczytaj sobie to i jak byś to sobie zinterpretował.

The_Fallen
wczoraj
Olej go, nie karm trolla który nie wie że nie jest trollem.
w odpowiedzi na post: AnthonyCole zgłoś nadużycie |
odpowiedz

Metody_filmweb
wczoraj
dokladnie kadim to troll - od razu widac
w odpowiedzi na post: The_Fallen zgłoś nadużycie |
odpowiedz

AnthonyCole
wczoraj
Dobrze gadasz :)
w odpowiedzi na post: The_Fallen zgłoś nadużycie |
odpowiedz

kadim_filmweb
wczoraj
Publiczność dopisuje?

AnthonyCole

Chyba dość jasno?

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

Tyle że później napisałeś "Co nie ma kto ciebie poprzeć to nie odpisujesz ? musisz mieć do tego publiczność ?" A z kąt pomysł że nie mam publiczności, skoro nic nie napisałem bo rozumiem że to co zacytowałem był do tego co ty cytujesz

ocenił(a) film na 7
AnthonyCole

jeśli nie to sorry. Rozstajemy się w zgodzie?

AnthonyCole

Jak bym był trollem to bym puszczał teksty ala kwieku,schiz.
Żegnam.

AnthonyCole

To ci podałem przykład publiczności masz jakiś Metody,Fallen,smakosh,morgana000 i twoja aprobata ''Dobrze gadasz :)''

ocenił(a) film na 7
kadim_filmweb

Dobra, bo chyba nigdy się nie zrozumiemy. Mam nadzieję że jeśli jeszcze raz się spotkamy to nie będzie tak źle jak teraz. Nara

ocenił(a) film na 8

możliwe ze będzie na wydaniu blu-ray / Dvd pożyjemy zobaczymy