6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196173
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

Zajebisty!!!

ocenił(a) film na 10

Przed pujściem do kina czytałam komentarze poniżej i tak się zniesmaczyłam że o mały włos bym przepuściła takie kino... Od początku do końca akcja trzyma w napięciu aktorzy dobrze grają szczerze to się nie mogę do niczego przyczepić nie żałuje. poszła bym jeszcze raz efekty fajne 3d byłam z 4znajomymi również im się podobało. Większość nie bayła a już wypisuje że tandeta. Nie słuchajcie i idzcie jak lubicie dużo akcji polecam w 100% - a uwieżcie widziałam wiele i trudno mnie zadowolić.

użytkownik usunięty
asia697011

Film fajny, trzyma w napięciu od początku. Końcówka trochę słaba zacząłem się nudzić,ale nie żałuje wydanych pieniędzy 6/10

ocenił(a) film na 7
asia697011

zgadzam się z tobą, film dobry moja ocena 6,5/10 w porywach do 7 ;) choć przyznam że zakończenie trochę mnie zawiodło ale to film hamerykański i spodziewać się można było SPOJLER SPOJLER SPOJLER happy endu (dodam że nie znam książki, ale zamierzam się z nią zapoznać) polecam!! :)

ocenił(a) film na 5
asia697011

Byłem, widziałem i się zawiodłem ;) Tematykę zombie uwielbiam, ale ten film to niestety porażka. Szkoda, bo Brada Pitta bardzo lubię ;/ Już mogę przeboleć, że zombie biegają, ale faktu, że nagle wszystkie są atletami i akrobatami już nie. Te nienaturalne skoki na dużą odległość to kompletny niewypał, a ten motyw z ich przejściem przez mur kompletnie mnie załamał. Generalnie trochę napięcia na początku, trochę na końcu. ...i jeszcze te przemyślenia Gerryego na końcu filmu... Ten film powinien być chyba sklasyfikowany jako horror familijny.
Daję 5/10 tylko i wyłącznie za Brada Pitta.

ocenił(a) film na 7
GolecWTF

musisz siać ten spam wszędzie ??