Ja znam mnóstwo:)
-letnia burza
-zejdż na ziemię POLECAM!
-rock haven-przeciętny ale można obejżeć
-dream boy
-od poczatku do końca.O homoseksualnej miłości dwóch braci,dla mnie trochę zbyt sentymentalny ale może być.
-letter day
-shelter
-prayers for bobby-genialny dramat POLECAM
-moje własne idaho
-coming out
-mężczyzna którego kocham
-prawie nic
-Yossi&Jagger
-Tajemnica Brokeback Mountain.To chyba zna prawie każdy:P
-oczy szeroko otwarte
mogłabym tak wymieniać jeszcze dalej, ale myśle że tyle ci narazie wystarczy.
Pozdrawiam.
To i ja dołączę się "troszkę" i dorzucę watki lesbijskie jeszcze.
80 dni
Shortbus
Niebezpieczne związki (Love sick)
Siedem przystanków na drodze do Raju
W ciszy - The Quiet
Gdy zgaśnie namiętność - (After Sex)
Homo.PI
Bańka mydlana
Obywatel Milk
Zupełnie inny weekend
Gia
Sekret Saszy
Nić (Le Fil)
Śniadanie na Plutonie
Nie Mów Nikomu (Don't Tell Anyone)
Happy, happy
Viola di mare
Wszyscy mają się dobrze
DOM CHŁOPCÓW Dla mnie jeden z najpiękniejszych i najbardziej wzruszających filmów branżowych
Dzieci Boga
Just say love
Zabiłem moją matkę
Homo Father jak na polski film całkiem niezły, trzeba się tylko oswoić z tym, jak jest zrobiony
Moja matka woli kobiety
I faktycznie za wiele tego, by pisać wszystko:)
Proszę baza filmów o tematyce LGBT http://homocinema.web.iq.pl/film_gay_edge_of_seventeen.html
To się nie zmieni. Może szanowny pan homofob nie zdaje sobie sprawy, że duża rzesza homofobów to ukryci homoseksualiści:D
Nie znoszę chamstwa na forach, ale odpiszę tak. Kolego alfa (?), są inne sposoby, żeby udowadniać swoją meskość, bardziej przyjemne. polecam.
W sumie też nienawidzę pedałów, ale jakoś nie wyobrażam sobie jazdy na rowerze bez nich :)
Twój wybór, ja tam lubię je^^ ale jeśli chcesz wykręć ze swojego dwukołowca i nie pedałuj :)
Jedno tylko jeszcze w temacie... Szkoda mi takich osób jak Ty, jeżeli myślisz, że krzyk sprawi, że ktoś Cię zauważy to się nie mylisz, ale jeżeli uważasz, że krzykiem kogoś do czegoś przekonasz to robi się już przykro. Żyj sobie w swoim małym, ograniczonym świecie, a ludzi LGBT pozostaw samych sobie, bo uwierz, że to już mało rusza, za dużo się już wydarzyło...