Wspaniała rzecz

Beautiful Thing
1996
7,0 2,7 tys. ocen
7,0 10 1 2733
6,0 4 krytyków
Wspaniała rzecz
powrót do forum filmu Wspaniała rzecz

Czy ktokolwiek może mi powiedzieć, dlaczego Sandra przegoniła Tony'ego? To była właściwie jedyna zaskakująca rzecz w tym filmie, nie bardzo rozumiem, dlaczego jego osoba nie pasowała do sielankowego zakończenia. Na moje oko, Tony był z trzy razy bardziej odpowiedzialny od Sandry i niezmiernie pasowałby do jej 'nowego' życia. Coś mi umknęło, czy jak zwykle chodzi o jakiś nieważny pierdół z rodzaju palenia trawy albo półnagiej pogoni za naćpaną Murzynką...?

Urdlen

Też mnie to rozczarowało, na początku Tony wydawał mi się takim epizodycznym hippie żulkiem,ale z rozwojem akcji bardzo go polubiłam ^^ Przez to że ukazał tak wiele pozytywnych cech sądziłam, że będzie szczęśliwy z Sandrą. Ale najwyraźniej było po prostu tak, że się jej znudził, jak zresztą było mówione w trakcie filmu.
Bardzo przyjemny film^^

ocenił(a) film na 10
elfka77

Myślę, że Sandra chciała zacząć nowe, lepsze życie jako manager knajpy, a Tony ciągnąłby ją w przeszłość i był poniżej nowego poziomu. Poza tym myślę, że czuła, że teraz musi wziąć sprawy we własne ręce i być gotowa do walki wyłącznie dla syna i Tony jej do tego, mimo wszystko, nie pasował. Szkoda, bo ta postać rzeczywiście okazała się jedną z najbardziej ciekawych w filmie.