Wszyscy mają się dobrze

Everybody's Fine
2009
7,0 34 tys. ocen
7,0 10 1 33717
6,5 11 krytyków
Wszyscy mają się dobrze
powrót do forum filmu Wszyscy mają się dobrze

Spodziewałam sie czegos lepszego, film nudny, baaardzo nudny, jednym słowem kupa! Niewarty polecania

vveyj

Rewelacyjny to może on nie jest ale żeby zaraz beznadzieja, było kilka fajnych scen nawet śmiesznych dlatego oceniłam ten film na 7/10.

ocenił(a) film na 7
vveyj

Film to bardziej dramat niż komedia, jak dla mnie przyjemnie się oglądało, moja ocena to 7 z minusem.
pozdro!

ocenił(a) film na 8
vveyj

i pisze to osoba która filmowi ciacho dała 10/10 !!!żenada

vveyj

takim jak Ty powinno się dać bana na filmweb !

ocenił(a) film na 3
ferhin2

Bana to powinieneś dostać Ty za propagowanie gównianych filmów. Zgadzam się w 100% z vveyj - film cienki jak polsilver. Miał zagrać na emocjach ale nieudolna realizacja odniosła skutek inny od założonego. Jednym słowem: kiepski film obyczajowy, którego podstawową wadą jest NUDA, nuda i jeszcze raz nuda! Nie polecam. [3/10]

ocenił(a) film na 8
FILioza

Zbanujcie wszystkich najlepiej ;]to tyle

użytkownik usunięty
FILioza

D.E.B.I.L. vbvkbjvckbjcvlkbjclkbjlckvjblcvbjcvlkbjlcvkbcv

vveyj

również się zgadzam z autorem wątku. Film kupowaty, ogromnie nudny. Gdyby nie de Niro to na pewno bym go nie obejrzał, ale skoro było sławne nazwisko to wrzuciłem go sobie na lipo. Generalnie nic ciekawego. Przyrównując go do kupy to jest to taka twarda kupa ktorą spuszcza się w kiblu i nic nie pozostaje na ściankach muszli.

ocenił(a) film na 9
vveyj

Tak czytam powyższe negatywne opinie i dochodzę do jednego tylko wniosku. Gdy się ma naście lat i wciąż mieszka z rodzicami, traktując ich jako nagorsze zło, to jak można odebrać ten film inaczej? Trzeba jednak przeżyć te kilka lat więcej aby zrozumieć ten film i wyciągnąć z niego to co najwazniejsze.